in

Sneg je pao staze zavejao… Autobusi proklizavali, građani ih gurali (VIDEO)

Jak sneg, magla, temperature u blagom minisu, poluzaleđen i klizav kolovoz je petak u špicu učinio da se naša prestonica nađe u saobraćajnom kolapsu.

Pored svega navedenog situaciju je dodatno otežalo i to što su tokom večeri proklizali autobusi gradskog prevoza kod Pančevačkog mosta, Mosta na Adi, kao i na Mostarskoj petlji zbog čega su se formirale duge kolone vozila.

Autobus gradskog prevoza na liniji 23 proklizao je na večeras nešto posle 19 sati kod Pančevačkog mosta i put prema Karaburmi ostao je potpuno blokiran, nakon čega je usledio haos u saobraćaju u ovom delu grada.

Očigledno su dotrajale gume na pojedinim autobusima uticale da proklizavaju u mestu i da ne mogu da se pokrenu!

Satima se putovalo ka kućama, u svim pravcima, kolone vozila su bile kilometrima dugačke i sve je nekako milelo, slično kako je sitan sneg padao.

Tek nakon 20 časova saobraćaj se polako normalizovao, međutim sneg je nastavio i dalje da pada i da zadaje muke vozačima.

Od sugrađana smo dobili video snimke na kojem putnici pomažu vozaču autobusa na liniji 85 tako što su isti gurali od stanice do stanice kroz Zemun.

– Bravo za vladajuću bagru u Beogradu! Ovako se građani prestonice voze zaleđenim ulicama prestonice u 21. veku! – komentar pomenutog snimka.

Takođe, smo večeras dobili i slike sa najveće raskrsnice na levoj obali kod Putnika kako je sve pusto i zavejano.

Obilaznica Pupinovog mosta je večeraš čišćena sa tri kamiona u nizu i to u oba pravca!

Srećom vikend je pred nama pa deca ne moraju u školu, ali ipak ima onih koji sutra rade pa se nadamo da će zimske službe noćas uspeti da se izbore sa snegom.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sutra u blizini Dunavskog keja trka u donjem vešu

    Sneg i dalje pada, saobraćaj i gradski prevoz i dalje u haosu