in

Sutra u blizini Dunavskog keja trka u donjem vešu

Beogradska „Trka u donjem vešu“, na trasi dužine 1.600 metara, biće održana sutra od 12.00 časova u blizini Dunavskog keja na Dorćolu.

Ovo će biti treće okupljanje hrabrih i luckastih trkača u okviru zabavne i besplatne trke u gaćicama. Trka će početi iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba u Ulici Tadeuša Košćuška 78.

Po rečima organizatora, ideja je proistekla kao improvizacija ruske metode jačanja i oporavka organizma izlaganjem hladnoći i valjanjem u snegu, te danas veoma popularnoj i skupoj krio-terapiji koju vrhunski sportisti koriste posle napornih mečeva i treninga.

Želja nam je da u ovom, pomalo tmurnom i previše stresnom vremenu, ljudima pružimo jedan dan bezbrižnosti i udar dobre energije – a kako drugačije da se osećate kada se na -5 stepena Celzijusa skinete u gaće i trčite po snegu, a onda posle toga uđete u saunu, te popijete topao čaj ili čašu kuvanog vina? – kaže organizator

Organičenja za prijavljivanje ne postoje i učešće je besplatno. Svako dobre volje, ko je spreman da se skine u gaće i istrči po snegu i minusu je dobrodošao na ovu trku.

Svi zainteresovani potrebno je da dođu u Beogradski trkački klub u Taduša Košćuškog 78 do 11.30 časova. Trka počinje sutra u podne.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Deo Borče bez tople vode, u toku je sanacija kvara

    Sneg je pao staze zavejao… Autobusi proklizavali, građani ih gurali (VIDEO)