in

Sneg i dalje pada, saobraćaj i gradski prevoz i dalje u haosu

Zrenjaninski put

Sneg i dalje pada, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji. Na snazi je crveni meteoalarm. Prestanak padavina očekuje se u toku poslepodneva i večeri.

Crveni meteo alarm znači da su prognozirane veoma opasne vremenske pojave, koje mogu prouzrokovati veliku štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.

U toku noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojime je lakše povređeno sedam osoba koje su sve zbrinute na licu mesta. Kako saznajemo, jedna od njih dogodila se na Zrenjaninskom putu.

Ekipe za čišćenje snega su u četvrtom stepenu angažovanja, a iz nadležnih službi preporučuju da se ne ide privatnim vozilima bez preke potrebe.

Zbog velike količine snega saobraćaj je drastično otežan u celom gradu. Situacija na levoj obali nije ništa bolja, jer ni najvažnije saobraćajnice nisu očišćene. Kako kažu sugrađani, javni gradski prevoz takođe je otežan.

Iz Ovče su nam javili da železnički saobraćaj ne funkcioniše. Isto važi i za linije 105 i 105L. Prema rečima sugrađana, u periodu od 06.00 do 10.00 časova krenula su samo 2 polaska. Verujemo da situacija na drugim linijama gradskog prevoza nije ništa bolje.

Preporučujemo da izlazite iz kuće samo ako morate. Apelujemo na vozače da brzinu prilagode vremenskim prilikama, a pešacima savetujemo oprezno kretanje ulicama.

Foto: Ilustracija

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sneg je pao staze zavejao… Autobusi proklizavali, građani ih gurali (VIDEO)

    Bračni par u Borči zajedno skočio u smrt