in

Bračni par u Borči zajedno skočio u smrt

Danas oko 12.00 časova u ulici Julije Delere u Borči pronađen su dva beživotna tela. Na lice mesta izašle su ekipe Policije i Hitne pomoći. 

Tela muškarca i žene pronađena su kod nezavršene zgrade u ulici Julije Delere. U pitanju su muškarac D.N. (55) i žena V.N. (54). Kako su neki mediji preneli, ovaj bračni par zajedno je izvršio samoubistvo.

Kako se može čuti na licu mesta, pretpostavlja se da su se na ovaj čin odlučili jer nisu mogli da se nose sa time da je njihov sin digao ruku na sebe pre godinu dana.

Bračni par je zajedno skočio sa visine od oko 30 metara. Istraga je u toku i radi se na utvrđivanju detalja ove tragedije.

Kako nezvanično saznajemo, pre ove tragedije zvali su svoje rođake i najavili šta će se desiti. Rođaci su odmah alarmirali policiju, koja je otišla na adresu gde je bračni par prijavljen, ali ih nije zatekla tamo. Njihova tela ubrzo su pronađena ispod obližnje zgrade u izgradnji.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Osim toga, nedavno je počela sa radom i SOS linija u klinici „Laza Lazarević“. Na telefonski broj 011/7777-000 mogu da se jave svi oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica, a sa njima će razgovarati psihijatri, psiholozi, socijalni radnici.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Za pohvalu je sto ste ovim tuznim povodom objavili telefone za strucnu pomoc licima koja razmisljaju o samoubistvu,Ovim ljudima ta pomoc nije ocigledno bila ni ponudjena ni data i jos jednom se potvrdila potpuna nesposobnost i nezainteresovanost nasih socijalnih sluzbi za ovako tuzne i tragicne situacije gradjana. Ovi ljudi su morali biti pod nadzorom socijalnih sluzbi posle gubitka sina. Da li su ih ikad posetili, da li su im ikad ponudili strucnu pomoc? Sta te sluzbe zaista rade i zasto primaju platu?

Sneg i dalje pada, saobraćaj i gradski prevoz i dalje u haosu

Škole i pravoslavni vernici danas obeležavaju Savindan