in

Sinoć u sudaru kod Putnika povređena jednogodišnja beba

Raskrsnica "putnik" Borča

– U dve saobraćajne nesreće koje su dogodile tokom noći u Beogradu, povređene su tri osobe među kojima i jednogodišnji dečak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći doktorka Nada Macura.

  • Sinoć oko 21.30 kod „Putnika“ na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Ovču, povređena su dva putnika u automobilu od kojih je jedno dete staro godinu dana, rekla je doktorka Macura.

– Dečak je prevezen u Urgentni centar zbog povreda glave, kao i muškarac (52) koji je zadobio povrede vrata, rekla je Macura i dodala da je u kolima bio još jedan dečak, istog uzrasta, koji nije povređen.

Nakon postavljanja ograde i izmenjenog režima rada semafora, kod pomenute raskrsnice su u popodnevnim i večernjim satima učestale gužve. Stoga pozivamo nadležne da obrate više pažnje na pomenutu deonicu puta kako bi se broj saobraćajnih nesreća što više smanjio.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine, i da vožnju prilagode uslovima na putu. Saobraćajni propis nisu zamišljeni da bi se kršili, već da bi se sačuvali životi.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Beogradu prvi sneg prvo pao ne levoj obali

    Kakvo vreme nas očekuje na levoj obali za vreme praznika

    Sudar kod Putnika, Borča, LOBI

    ZA NEVEROVATI: Čeoni sudar tri automobila kod „Putnika“