Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Raskrsnica "putnik" Borča

Sinoć u sudaru kod Putnika povređena jednogodišnja beba

u Hronika od
Bitolj – Restoran i kafana

– U dve saobraćajne nesreće koje su dogodile tokom noći u Beogradu, povređene su tri osobe među kojima i jednogodišnji dečak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći doktorka Nada Macura.

  • Sinoć oko 21.30 kod „Putnika” na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Ovču, povređena su dva putnika u automobilu od kojih je jedno dete staro godinu dana, rekla je doktorka Macura.

– Dečak je prevezen u Urgentni centar zbog povreda glave, kao i muškarac (52) koji je zadobio povrede vrata, rekla je Macura i dodala da je u kolima bio još jedan dečak, istog uzrasta, koji nije povređen.

Nakon postavljanja ograde i izmenjenog režima rada semafora, kod pomenute raskrsnice su u popodnevnim i večernjim satima učestale gužve. Stoga pozivamo nadležne da obrate više pažnje na pomenutu deonicu puta kako bi se broj saobraćajnih nesreća što više smanjio.

  Cvetna akcija udruženja „Mame Ovče“

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine, i da vožnju prilagode uslovima na putu. Saobraćajni propis nisu zamišljeni da bi se kršili, već da bi se sačuvali životi.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh