Sinoć u sudaru kod Putnika povređena jednogodišnja beba - www.lobi-info.rs

Sinoć u sudaru kod Putnika povređena jednogodišnja beba

1 minut za čitanje
Raskrsnica "putnik" Borča

– U dve saobraćajne nesreće koje su dogodile tokom noći u Beogradu, povređene su tri osobe među kojima i jednogodišnji dečak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći doktorka Nada Macura.

  • Sinoć oko 21.30 kod „Putnika“ na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Ovču, povređena su dva putnika u automobilu od kojih je jedno dete staro godinu dana, rekla je doktorka Macura.

– Dečak je prevezen u Urgentni centar zbog povreda glave, kao i muškarac (52) koji je zadobio povrede vrata, rekla je Macura i dodala da je u kolima bio još jedan dečak, istog uzrasta, koji nije povređen.

Nakon postavljanja ograde i izmenjenog režima rada semafora, kod pomenute raskrsnice su u popodnevnim i večernjim satima učestale gužve. Stoga pozivamo nadležne da obrate više pažnje na pomenutu deonicu puta kako bi se broj saobraćajnih nesreća što više smanjio.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine, i da vožnju prilagode uslovima na putu. Saobraćajni propis nisu zamišljeni da bi se kršili, već da bi se sačuvali životi.

Leave a Reply

U Beogradu prvi sneg prvo pao ne levoj obali
Prethodna priča

Kakvo vreme nas očekuje na levoj obali za vreme praznika

Sudar kod Putnika, Borča, LOBI
Sledaća priča

ZA NEVEROVATI: Čeoni sudar tri automobila kod „Putnika"

Poslednje od Hronika