in

Kakvo vreme nas očekuje na levoj obali za vreme praznika

U Beogradu prvi sneg prvo pao ne levoj obali
U Beogradu prvi sneg prvo pao ne levoj obali

U toku noći očekuje se naoblačenje a u nedelju će uslediti kiša i sneg, a pre podne u košavskom području jak jugoistočni i istočni vetar.

Od sutra će temperatura biti niža za 5 do 10 stepeni u odnosu na temperature koje su bile ovih dana na Levoj obali Beograda. Do nedelje 28. decembra možemo da očekujemo maksimalnu dnevnu temperaturu od 5° C. Večeri će biti znatno hladnije.

Jutarnja temperatura od -5 do -3° C, najviša dnevna oko 3° C, u većini mesta i slab sneg. Od ponedeljka do naredne subote biće veoma hladno, ujutro umeren i jak mraz, a danju temperatura niža od 0° C.

Prema najavama meteorologa, u pojedinim naseljima leve obale moguće su temperature i do -14° C, dok će zbog vetra biti još hladnije zbog subjektivnog osećaja temeprature.

U Podunavlju i našoj levoj obali moguća je i ledena kiša. Zato apleujemo na opreznu vožnju na putevima, posebno na Pančevačkom i Zrenjaninskom putu, kao i na novoj pristupnoj saobraćajnici ka Pupinovom mostu.

U Beogradu je moguća susnežica, a u ostalim gradovima Srbije kiša i sneg. Snežni pokrivač će se eventualno zadržati u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije, dok u Vojvodini i Beogradu neće doći do zadržavanja snežnog pokrivača.

Možemo očekivati ledene dane tokom naredne nedelje, tako da se za sam doček Nove godine očekuje sneg do 30 cm i temperature i ispod -5° C u Srbiji.

Vremensku prognozu za naselja leve obale Dunava u Beogradu možete videti ovde.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Memorijalna-utakmica-trenera-košarkaškog-kluba-BEKO-Velisava-Veskovića-Veska-26.12.2014.

Memorijalna utakmica trenera KK BEKO

Raskrsnica "putnik" Borča

Sinoć u sudaru kod Putnika povređena jednogodišnja beba