Saobraćajne nezode nisu zaobišle praznike
Saobraćajne nezode nisu zaobišle praznike

Saobraćajne nezgode nisu zaobišle praznike

u Hronika

Saobraćajne nezgode na levoj obali Dunava nisu uspele da zaobiđu protekle praznike. Ekipe Hitne pomoći imale su burno Badnje veče i Božić na našim putevima.

Zrenjaninski put opet je bio meta nesreća i smrti. Hitna pomoć imala je pune ruke posla čak i na najveće praznike.

Na Badnji dan, u 14:30 došlo je do saobraćajne nezgode na Zrenjaninskom putu bb, od Japanskog cveta oko 2 km. Povređeno je muško dete staro oko 5 godina, zadobilo je kontuziju glave sa oguljotinama čela, trzajnu povredu glave, nije gubilo svest, stabilno. Zbrinuto je na licu mesta i transportovano je u Urgentni centar.

Crkva Svetog Luke u Krnjači - KrnjačaNešto kasnije, oko 17 časova zatečen je muškarac oko 70 godina na Zrenjaninskom putu bb, kod crkve. Muškarac zatečen je bez svesti, disanja i pulsa, rađena je reanimacija. Nažalost, konstatovana je smrt.

Uoči Božića, oko 3 časa posle ponoći došlo je do saobraćajne nezgode na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Padinsku skelu. Saobraćajna nezgoda, dve osobe su povređene. Muškarac star oko 28 godina, zadobio je kontuziju glave i oguljotinu desne arkade. Muškarac star oko 25 godina, zadobio je kontuziju glave i oguljotinu na vratu. Zbrinuti su na licu mesta i transportovani su u Urgentni centar

Već prvog dana Božića, desila se saobraćajna nesreća i u Krnjači. Do nezgode je došlo u ulici Azanjska kod broja 16 a. Povređena je žena stara oko 82 godine, pešak, zadobila je kontuziju desnog kuka i kontuziju kolena, nije gubila svest. Zbrinuta je na licu mesta i transportovana je u Urgentni centar.

Apelujemo na sve učesnike u saobračaju da budu oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju. Magle ima na gotovo svim putevima leve obale Dunava, a vidljivost je smanjena čak do 30 metara.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Hronika

Idi na VRH