in

Saobraćajna nesreća u Ovči

Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013
Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013

U Ovči, na raskrsnici ulice Lole Ribara i Prvog Maja došlo je danas oko 13 časova do saobraćajne nesreće u kojoj nema poginulih. Automobil koji se kretao ulicom Prvog Maja podvukao se pod autobus koji se kretao ulicom Lole Ribara.

Raskrsnica je neobeležena jer nedostaju znakovi prvenstva prolaza i zaustavljanja, što je na neki način i dovelo do stravičnog udesa, koji je potresao žitelje naselja na levoj obali Beograda, Ovče.

U putničkom automobilu je bilo pet osoba koji su srećom, samo ugruvani. Žitelji apeluju na dotičnu crnu tačku, gde se moraju preduzeti oštrije mere predostrožnosti. Podsećanja radi, pre skoro deset meseci na istom mestu je poginula maloletna devojka, kada su se sudarila dva automobila.

Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013 Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013 Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013

Mesna zajednica Ovča je prva na našoj levoj obali koja je opravdala svoje postojanje brojnim zalaganjima za bolje sutra.

Pokušaćemo da kontaktiramo nadležne kako bi ovu raskrnicu probisno obeležili, pa možda čak i svetlosnom signalizacijom – semaforom. Dok se to ne desi, apelujemo na vozače da voze obazrivije i bezbednije jer život nema cenu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. LJjudski život je nažalost najjeftiniji .apelujem na čelnike opštine palilula da od Beograd puta zahtevaju da obeleži ovu raskrsnicu znakovima o prvenstvu prolaza, tu su se više puta događale nesreće čak je u predhodnoj nesreći nažalost izgubljen i jedan mladi život.nemojmo da dozvolimo da jedan ljudki život bude jeftiniji od jednog znaka za prvenstvo prolaza . I NARAVNO APEL SVIM VOZAČIMA ,,NE BRŽE OD ŽIVOTA,,

  2. I ja zivim u Ovci, i znaka stop tu nema godinama. Tako da nemojte prenositi netacne informacije na neciju stetu, nego ukoliko je i u Vasoj mogucnosti pomozite da se isti postavi.

Zakucao se u banderu na Pančevačkom mostu - 07.07.2013

Zakucao se u banderu na Pančevačkom mostu

Nema besplatnih kanti za smeće - JKP Gradska čistoća 2013

Nema besplatnih kanti za sve građane