Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013

Saobraćajna nesreća u Ovči

u Hronika od
Tara – T2

U Ovči, na raskrsnici ulice Lole Ribara i Prvog Maja došlo je danas oko 13 časova do saobraćajne nesreće u kojoj nema poginulih. Automobil koji se kretao ulicom Prvog Maja podvukao se pod autobus koji se kretao ulicom Lole Ribara.

Raskrsnica je neobeležena jer nedostaju znakovi prvenstva prolaza i zaustavljanja, što je na neki način i dovelo do stravičnog udesa, koji je potresao žitelje naselja na levoj obali Beograda, Ovče.

U putničkom automobilu je bilo pet osoba koji su srećom, samo ugruvani. Žitelji apeluju na dotičnu crnu tačku, gde se moraju preduzeti oštrije mere predostrožnosti. Podsećanja radi, pre skoro deset meseci na istom mestu je poginula maloletna devojka, kada su se sudarila dva automobila.

Zanimljivo:  Baka Ana i deka Paja iz Ovče, već 70 godina neguju svoj brak

Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013 Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013 Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013

Mesna zajednica Ovča je prva na našoj levoj obali koja je opravdala svoje postojanje brojnim zalaganjima za bolje sutra.

Pokušaćemo da kontaktiramo nadležne kako bi ovu raskrnicu probisno obeležili, pa možda čak i svetlosnom signalizacijom – semaforom. Dok se to ne desi, apelujemo na vozače da voze obazrivije i bezbednije jer život nema cenu.


Povezane teme:

4 komentara

  1. LJjudski život je nažalost najjeftiniji .apelujem na čelnike opštine palilula da od Beograd puta zahtevaju da obeleži ovu raskrsnicu znakovima o prvenstvu prolaza, tu su se više puta događale nesreće čak je u predhodnoj nesreći nažalost izgubljen i jedan mladi život.nemojmo da dozvolimo da jedan ljudki život bude jeftiniji od jednog znaka za prvenstvo prolaza . I NARAVNO APEL SVIM VOZAČIMA ,,NE BRŽE OD ŽIVOTA,,

  2. U OVČI NEMA HULIGANA OVO JE ČISTA LAŽ JA U OVČI ŽIVIM UNAZAD 5 GODINA I TU NISAM VIDELA ZNAK STOP,ZNAČI GOSPODO BEZ LAŽI ZNAK NIJE NI POSTOJAO I AKO JE POSTOJAO BIO JE TU PRE 10 GOD.

  3. I ja zivim u Ovci, i znaka stop tu nema godinama. Tako da nemojte prenositi netacne informacije na neciju stetu, nego ukoliko je i u Vasoj mogucnosti pomozite da se isti postavi.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh