in

Nema besplatnih kanti za sve građane

Nema besplatnih kanti za smeće - JKP Gradska čistoća 2013
Nema besplatnih kanti za smeće - JKP Gradska čistoća 2013

Prošle nedelje smo objavili članak da je JKP „Gradska čistoća“ delila besplatne kante za smeće za stanovnike naselja Popova bara i naišli na neverovatan odziv.

Naime, pojedini žitelji naselja Popova bara nisu dobili besplatne kante za smeće, pa su nas pitali na koji način mogu doći do istih, zbog čega smo se obratili ovom javnom preduzeću.

Oni su nam odgovorili, da u naseljima u kojima je već izvršena podela kanti od 240 litara, a pojedini sugrađani je nisu dobili, mogu se obratiti pogonu opštine na kojoj se nalaze.

Pogon JKP Gradska čistoća opština Palilula - besplatnih kanti

Pogon „Gradske čistoće“ opštine Palilula se nalazi u bulevaru Despota Stevana 128c na uglu sa Mitropolita Petra i građani mogu dobiti sve informacije o akciji besplatnih kanti za smeće putem telefona 011/2752-625.

Pored stanovnika Popove bare smo dobili nekoliko zahteva i iz drugih naselja na levoj obali Beograda u kojima nije sprovedena ova akcija i to najviše iz Krnjače.

Međutim, podela besplatnih kanti od 240 litara u naseljima gde to nije učinjeno, kao što je Krnjača, je u planu poslovanja JKP „Gradske čistoće“. Planom su obuhvaćena sva naselja Beograda ali da će ista obuhvatiti tek kada se za to stvore uslovi. Ono što građani mogu učiniti jeste da se uvek mogu raspitati o predviđenim planovima rada u njihovom naselju, opštini i mesnoj zajednici.

Iskreno se nadamo da će se to desiti uskoro jer je vaš odziv potvrdio da mi građani leve obale Dunava u Beogradu želimo da naša naselja i ulice, parkovi i zelene povrišine, budu uredni i čisti.

Mi kao vaše sredstvo javnog informisanja ćemo vas sigurno na vreme obavestiti o budućim podelama kanti od strane JKP „Gradska čistoća“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Stanovnici Popove bare koji su dobili kante u subotu 29. juna sada moraju sami da prazne svoje kante, tj. JKP Gradska čistoća traži da se kante iznose na Ovčanski put zato što oni neće da ulaze u ulice. Dakle, ako bi mogli da platimo odnošenje smeća a da ga sami odnosimo.

Saobraćajna nesreća u Ovči - 07.07.2013

Saobraćajna nesreća u Ovči

Pretučena kontrolorka Bus plusa u autobusu na liniji 95 - 09.07.2013

Pretučena kontrolorka Bus Plusa na liniji 95