in

Pretučena kontrolorka Bus Plusa na liniji 95

Pretučena kontrolorka Bus plusa u autobusu na liniji 95 - 09.07.2013
Pretučena kontrolorka Bus plusa u autobusu na liniji 95 - 09.07.2013

U autobusu na liniji 95 u večernjim satima oko 19:10 sati, pretučena je kontrolorka Bus Plusa Katarinu S. (32). Dvoje mladića koji su zatečeni u autobusu bez vozne isprave i nisu želeli da napuste autobus, naneli su kontrolorki ozbiljne povrede.

Dvoje mladića pretukla su kontrolorku na Novom Beogradu, na autobuskom stajalištu u Gandijevoj ulici 120, gde su joj naneli ozbiljne povrede.

Do sukoba je došlo jer nepoznati mladići za kojim policija traga, nisu želeli da kupe kartu pa je kontrolorka u skladu sa Pravilnikom o tarifnom sistemu u javnom linijskom prevozu na teritoriji grada Beograda pristupila ispisivanju doplatne karte. Mladići su odbili i to da plate, pa su zamoljeni da napuste autobus na liniji 95.

Katarina S. nije želela da govori o incidentu, upućujući nas da se obratimo “Bus plusu” za sve informacije o incidentu. U “Bus plusu” navode da je do napada došlo kada je kontrolorka zatražila karte na pregled.

„Oba putnika su prevoz koristili bez vozne isprave, zbog čega ih je Katarina S. zamolila da napuste vozilo na sledećoj stanici. Uz pretnje da će dobiti “nož u grlo umesto karte”, kontrolorka se povukla ka vozaču, nakon čega ju je jedan od muškaraca oborio na zemlju i više puta udario nogom. Vozač je zaustavio autobus i pozvao policiju, do čijeg dolaska su napadači pobegli“,kažu u ovom preduzeću.

Da li podržavamo Bus Plus il ne, to sada nije važno. Važan je život, važno je biti čovek. Osuđujemo upotrebu sile jer i kontrolori su ljudi koji zarađuju za parče hleba te ne bi trebalo reagovati silom već argumentima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ne podrzavam nasilje ali kontrolori bus plusa vrse diskriminaciju putnika u autobusima….naime u velikom broju slucajeva se romima uopste netrazi karta,samo prodju pored njih sto veoma iritira putnike ….

  2. Sto se tice mene i mog razmisljanja prijavljen sam na biro nezaposlen sam biro nemoze da me zaposli kao invalidno lice nema posla jedva sastavljam kraj sa krajem gledam kako cu se sutra snaci za hranu a o ostalim stvarima nesmem ni da razmisljam ali sto se tice licno ove situacije da muskarci tuku devojku musko je musko zensko je zensko to je velika sramota ja licno da sam se nasao u kao ocevidac razneo bih tom muskarcima glave kako znam i umem to nisu muskarci to su ortodoksni napaljeni idijoti tuci devojku pa ne da bih ja njih tukao neka mi bog oprosti osakatio bi ih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema besplatnih kanti za smeće - JKP Gradska čistoća 2013

Nema besplatnih kanti za sve građane

Đilas traži od policije da otkriju bar jednog napadača na kontrolore