Poginula devojka u Ovči

Poginula devojka u Ovči

2 minuta za čitanje
Poginula devojka u Ovči - 16.09.2012
Poginula devojka u Ovči - 16.09.2012

Teška nesreća u Ovči: „Seat“ je udario svojim prednjim delom u desnu, bočnu stranu „pežoa“. Od siline udarca, sedamnaestogodišnja devojka je ispala iz vozila i ostala mrtva.

Sedamnaestogodišnja devojka poginula je u subotu u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Ulica 1. maja i Ive Lole Ribara, u naselju Ovča. U nezgodi je teže povređen i njen mladić Aleksandar R. (25), dok je vozač iz drugog automobila, Omorjan I. (27) prošao samo sa lakim povredama.

Prema prvim informacijama, dobijenim iz policije, do nesreće je došlo kada je vozilo marke „seat“, kojim je upravljao Omorjan I., i koje se kretalo iz Ulice 1. maja, naletelo na raskrisnici na „pežo 206“ kojim je upravljao Aleksandar R. U njegovom automobilu na mestu suvozača nalazila se i sedamnaestogodišnja devojka.

„Seat“ je udario svojim prednjim delom u desnu, bočnu stranu „pežoa“. Od siline udarca, sedamnaestogodišnja devojka je ispala iz vozila, a oba automobila su „letela“ više od 30 metara i zaustavila se, jedan u obližnjoj kapiji, a drugi udarivši u drvo.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Za nesrećnu devojku više nije bilo spasa. Lekari su samo konstatovali smrt. Ona uz sebe nije imala nikakva dokumenta, ali je policija od njenog mladića saznala da je reč o izvesnoj Jeleni iz Surčina. Teško povređeni vozač iz „pežoa“ Aleksandar R. je prevezen u Urgentni centar, dok je Omorjanu I. pomoć ukazana na licu mesta.

Na mestu nesreće se okupilo mnogo meštana, koji su komentarisali da ovo nije prvi put da se događa nezgoda na uglu istih ulica, pre svega, zbog nepostojanja saobraćajnog znaka i signalizacije, a i zbog prebrze vožnje, koja je, najverovatnije, i ovog puta bila razlog udesa.

Saobraćaj u ovom delu Ovče bio je više od tri sata obustavljen. Normalizovan je tek pošto je obavljen uviđaj i kada su dizalice odvukle slupana vozila.

Leave a Reply

Bus Plus - Disanje na škrge
Prethodna priča

6D film "Disanje na škrge" produkcija Bus Plus

Džangrizave babe - Mitska bića
Sledaća priča

Mitska bića

Poslednje od Hronika