Raspevane zvezdice pevajući prikupile novac za decu iz Zvečanske - www.lobi-info.rs

Raspevane zvezdice pevajući prikupile novac za decu iz Zvečanske

3 minuta za čitanje

Deciji hor sa leve obale Beograda „Raspevane zvezdice“ je organizovao humanitarni koncert za decu iz Zvečanske ulice pod sloganom „Zagrli me“. Koncert je održan u Ustanovi kulture Palilula a sav novac od prikupljenih karata je doniran deci iz Zvečanske ulice.

Raspevlao se u sali Ustanove kulture Palilula prošle subote gde je naš hor “Raspevane zvezdice” briljirao na sceni prenoseći emociju i zadovoljstvo na sve prisutne. Atmosfera je bila odlična, hor na vrhuncu zadatka a povod okupljanja human i nezaboravan.

Koncert je bio emotivan jer je svaki dečiji glas nosio aplauz prisutnih koji su ustreptalog srca posmatrali mališane koji su se trudili da koncert učine nezaboravnim i daju podršku deci bez roditeljskog staranja iz Zvečanske ulice.

Sestre Cina kažu da su prezadovoljne kako je protekao koncert i kažu nam da ce organizovati još ovakvih humanitarnih akcija jer žele da skrenu pažnju na važnost i lepotu davanja i pomaganja u vremenu poremećenih vrednosti i da bar na neki način pomognu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Hvala svima koji su podržali humanitarnu akciju “Zagrli me” i dokazali da još uvek ima onih koji nesebično pružaju pomoć drugima. Nadam se da ćemo organizovati još ovakvih humanitarnih akcija. Uživajte u muzici i zagrlite se”!- izjavila je Lidija Čina

Humanitarna akcija: Raspevane zvezdic pevale za decu iz ZvečanskeNa koncertu su učestvovali, Dečiji hor „Raspevane zvezdice“ (dirigent: Lidija Čina), dečiji hor „Zvončići“ (dirigent: Jelena Cvetić), Tinejdž hor Zvon- Tin(dirigent: Jelena Cvetić), Sanja Dimitrijević, Ana Maglica, Igor Lazarević, Dragana Mićalović, Firuca Čina i Saška Janković.

Dečiji hor “Rapevane zvezdice” i osnivači Lidija i Firuca Cina dokazali su humanost na delu, ulili su nadu deci iz Zvečanske, nadu za lepše sutra. U životu nije dovoljno da si dobar već je potrebno i napraviti ostale takvima, Raspevane zvezdice su uspele. Ne zaboravite da ruka koja daje je uvek iznad one koja prima.

Čestitamo našem horu na postignutom uspehu, na pružanju ruke i pomaganju deci kojoj je pomoć itekako potrebna. A sve mame i tate pozivamo da svoju decu mogu upisati u vrhunski hor ponedeljkom i sredom od 19h u Osnovnoj školi “Jovan Ristić” u Borči, a petkom i subotom od 19h u Domu kulture u Ovči.

Leave a Reply

Kompanija proslavila 60. rođendan
Prethodna priča

Nema mleka bez Imleka: Kompanija proslavila 60. rođendan

radovi na Pancevckom mostu
Sledaća priča

Radovi na Pačevačkom mostu najavljuju gužvu!?

Poslednje od Bili smo...