in

Raspevane zvezdice pevajući prikupile novac za decu iz Zvečanske

Deciji hor sa leve obale Beograda „Raspevane zvezdice“ je organizovao humanitarni koncert za decu iz Zvečanske ulice pod sloganom „Zagrli me“. Koncert je održan u Ustanovi kulture Palilula a sav novac od prikupljenih karata je doniran deci iz Zvečanske ulice.

Raspevlao se u sali Ustanove kulture Palilula prošle subote gde je naš hor “Raspevane zvezdice” briljirao na sceni prenoseći emociju i zadovoljstvo na sve prisutne. Atmosfera je bila odlična, hor na vrhuncu zadatka a povod okupljanja human i nezaboravan.

Koncert je bio emotivan jer je svaki dečiji glas nosio aplauz prisutnih koji su ustreptalog srca posmatrali mališane koji su se trudili da koncert učine nezaboravnim i daju podršku deci bez roditeljskog staranja iz Zvečanske ulice.

Sestre Cina kažu da su prezadovoljne kako je protekao koncert i kažu nam da ce organizovati još ovakvih humanitarnih akcija jer žele da skrenu pažnju na važnost i lepotu davanja i pomaganja u vremenu poremećenih vrednosti i da bar na neki način pomognu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Hvala svima koji su podržali humanitarnu akciju “Zagrli me” i dokazali da još uvek ima onih koji nesebično pružaju pomoć drugima. Nadam se da ćemo organizovati još ovakvih humanitarnih akcija. Uživajte u muzici i zagrlite se”!- izjavila je Lidija Čina

Humanitarna akcija: Raspevane zvezdic pevale za decu iz ZvečanskeNa koncertu su učestvovali, Dečiji hor „Raspevane zvezdice“ (dirigent: Lidija Čina), dečiji hor „Zvončići“ (dirigent: Jelena Cvetić), Tinejdž hor Zvon- Tin(dirigent: Jelena Cvetić), Sanja Dimitrijević, Ana Maglica, Igor Lazarević, Dragana Mićalović, Firuca Čina i Saška Janković.

Dečiji hor “Rapevane zvezdice” i osnivači Lidija i Firuca Cina dokazali su humanost na delu, ulili su nadu deci iz Zvečanske, nadu za lepše sutra. U životu nije dovoljno da si dobar već je potrebno i napraviti ostale takvima, Raspevane zvezdice su uspele. Ne zaboravite da ruka koja daje je uvek iznad one koja prima.

Čestitamo našem horu na postignutom uspehu, na pružanju ruke i pomaganju deci kojoj je pomoć itekako potrebna. A sve mame i tate pozivamo da svoju decu mogu upisati u vrhunski hor ponedeljkom i sredom od 19h u Osnovnoj školi “Jovan Ristić” u Borči, a petkom i subotom od 19h u Domu kulture u Ovči.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kompanija proslavila 60. rođendan

    Nema mleka bez Imleka: Kompanija proslavila 60. rođendan

    radovi na Pancevckom mostu

    Radovi na Pačevačkom mostu najavljuju gužvu!?