in

Radovi na Zrenjaninskom putu

Poslednjih dana Zrenjaninski put je u žiži javnosti počev od priče o „zelenom talasu“, sinhronizacije semafora i testiranje istih, do zabranjenih uličnih trka a sada i radova na istom.

U ovom trenutno se na nekoliko lokacija izvode radovi na Zrenjaninskom putu.

Na potezu između Vrbovskog i Oglednog polja se vrši krpljenje rupa a zbog radova se naizmenično zatvara po jedna traka u zavisnosti od frekvencije saobraćaja.

Takođe i dalje traju radovi na pruzi Beograd – Pančevo zbog kojih je zatvareno isključenje sa Pančevačkog mosta ka naseljima na levoj obali. Kako je najavljeno ovi radovi će trajati još nekih dvadesetak dana tačnije do 12. avgusta.

Pored pomenutih radova u noćnim satima se na Zrenjaninskom putu radi na obeležavanju puta tj. horizontalne signalizacije.

Dobili smo obećanje od „Beograd puta“ da će na osnovu našeg zahteva, nakon obeležavanja puta izvršiti obeležavanje betonske ograde „New Jersey“.

Radovi često znaju da stvore gužve u saobraćaju a mi da kukamo na iste, međutim leto je idealno vreme za putarske radove jer je na ulicama manje vozila zbog godišnjih odmora a i vreme im ide na ruku.

Foto: Glas Opova

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Tretman suzbijanju larvi komaraca na levoj obali Dunava

Borča je novi Novi Beograd