OPASNO!!! Ulična trka na Zrenjanincu (VIDEO) - www.lobi-info.rs

OPASNO!!! Ulična trka na Zrenjanincu (VIDEO)

1 minut za čitanje
9

Prošle godine smo pisali o uličnim trkama na Zrenjaninskom putu i opasnostima koje vrebaju od istih „OPASNO!!! Ulične trke na Zrenjaninskom putu (FOTO)„.

Verovali ili ne, ali među komentarima na tom članaku, su se često mogli pročitati pre podržavajući komentari nego kritike na opisane situacije.

Nakon objavljenog članka mnogi su potvrdili da su trke zaista redovne, da se skoro svako veče posle ponoći kod „Mol“ pumpe čuje turiranje i driftovanje, a da u isto vreme policije nigde nema.

Ovog puta, naš sugrađanin je pronašao video koji to potvrđuje. Isti možete videti i u nastavku:

Svi znamo da su ulične trke zabranjene zato što predstavljaju veliku pretnju po bezbednost svih učesnika u saobraćaju.  I opet se pitamo – kako je moguće da policija ne reaguje u ovakvim situacijama, posebno ako znamo da je ovo jedna od prometnijih saobraćajnica.

I bez uličnih trka Zrenjaninski put je crna tačka! Zato apelujemo na Upravu saobraćajne policije da poveća svoje prisustvo na Zrenjaninskom putu nakon ponoći!

Vozače, koji su umislili da su u igrici „Need for Speed“ ili filmu „Fast & Furious“, definitivno treba sprečiti dok ne upropaste nečiji život. Jer posle može biti kasno…

9 Comments

    • Ne trebaju njima staze, treba im lokalna predstava za pumpanje oskudnog ega, trke po stazama voze profesionalci a ne bezmozgovici koji rade ovakve stvari po gradskim ulicama, nadam se samo da sa sobom nece odvuci jos nekoga u smrt.

  1. Mene juce jebu sto sam vozio posle 11 sa probnom ,vracao se sa posla.Al za ovo ih zabole uvo.Sad cu da pipijem kaznu zabrane i kaznu od 6000 ,bolje da sam vozio 180 verovatno me ne bi ni primetili. STOKOOO POLICIJSKA,da Bog da vam preselo

  2. ma to je bre stara priča,svi ti koji idu preko 100 km,imaju debelu protekciju drzave.sto su putevi bolji više nesreca.treba uvesti zakon da Srbija uvozi auta do 80 km na cas i nebi bilo nesreca.

  3. Pa ovaj iz kontra smera je prosao brze 🙂 . Tu gde se trkaju nema pesacki jer oni koce pre sledeceg pesackog a vi koji preskacete ogradu sta da vam kazem krsite zakon

Leave a Reply

Prethodna priča

Zrenjanincem za 8 minuta od Pančevca do Borče (VIDEO)

Sledaća priča

RADNA AKCIJA! Problem sa travom na kompletnoj levoj obali

Poslednje od Vesti