Putari zakazali na levoj obali, od jutros dve saobraćajke - www.lobi-info.rs

Putari zakazali na levoj obali, od jutros dve saobraćajke

1 minut za čitanje

Prvi pravi sneg u Beogradu ove zime prekrio je čitav grad, pa tako i levu obalu. Putari su se hvalili kako su spremni za početak sezone da punom parom krenu u borbu sa snegom i ledom. I jesu bili prisutni kada je temperatura bila blizu nule i posipali so, ali jutros na Zrenjaninskom putu nas je dočekao sneg (možemo zamisliti kako je u naseljima).

Zrenjaninski put pod snegom, LOBI

Slike nam je poslao naš sugrađanin uz komentar da je u gradu potpuno drugačija situacija.

Od jutros su se na Zrenjaninskom putu dogodile dve saobraćajne nesreće. Prva kod mosta u naselju Čenta u 8:15, i u toj nesreći su povređene dve osobe. Drugi udes se dogodio u 9.26 kod skretanja za Padinsku skelu i tom prilikom je jedno dete lakše povređeno.

Zrenjaninski put pod snegom, LOBI

Znamo da sneg neprestano pada i da Putari imaju pune ruke posla ali Zrenjaninski put kao jedan bitan regionalni put i jedna od dve veze leve obale sa ostatkom grada mora biti prioritet. Ako ni zbog čega drugog makar zbog hitnih slučajeva.

Apelujemo na vozače da uspore, prilagode vožnju stanju na putu. Ne čitajte prethodnu rečenicu kao novinarski kliše za ovakve situacije nego razmislite šta to zaista znači pre nego što sednete za volan.

Leave a Reply

Ulica otvorenog srca Borča 2016, LOBI
Prethodna priča

5. "Ulica otvorenog srca" za radost najmlađih (FOTO)

Sledaća priča

OPREZNO: Košava i snežni nanosi na levoj obali

Poslednje od Vesti