in

Prijavite se na humanitarni turnir u malom fudbalu za pomoć malenom Despotu

U nedelju 29. decembra i to od 09.00 časova, u sportskoj hali u Padinskoj Skeli biće održan humanitarni turnir u malom fudbalu, kao pomoć i podrška porodici malog Despota.

Već smo pisali o borbi ovog malenog dečaka koji sa porodicom živi u naselju Vrbovsko, o čemu više možete pročitati OVDE.

Mnogi sugrađani su se angažovali da pomognu Despotu i njegovoj porodici, pa se tako rodila i ideja o humanitarnom turniru u malom fudbalu u Padinskoj Skeli.

Kako saznajemo, ovaj turnir podržala je i opština Palilula, a još uvek ima vremena da se prijave ekipe koje če učestvovati na turniru.

Na turnir se mogu prijaviti ekipe 5+1, a kotizacija za učešće iznosi 2000 dinara po ekipi. Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 061/442-5593

Tokom turnira u sportskoj hali u Padinskoj Skeli će biti postavljene i donatorske kutije za sve one koji žele da pomognu malom Despotu u njegovoj borbi.

Za one koji ne mogu da posete ovaj humanitarni turnir, a žele da pomognu Despotu, više o tome kako uplatiti pomoć možete pronaći OVDE.

Kako nezvanično saznajemo, opština Palilula radi i na tome da Despotu obezbedi prevoz na svakodnevne terapije.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Saznajemo kako teku pripreme za novi dom zdravlja u Borči

    Za sve prijavljene parove četvrti pokušaj VTO o trošku grada