Popodne ponovo 50.000 potrošača bez struje - www.lobi-info.rs

Popodne ponovo 50.000 potrošača bez struje

2 minuta za čitanje
Popodne ponovo 50.000 potrošača leve obale bez struje - 2015

Danas u popodnevnim časovima ponovo će nekoliko desetina hiljada potrošača na levoj obali Dunava u Beogradu ostati bez struje u periodu od 16 do 19 h.

Bez struje će biti Krnjača, Kotež, Stara Borča, Borča Novo naselje, Ovča, Reva, domaćinstva duž Pančevačkog puta i industrijska zona „Krnjača“.

Od 23. aprila imali smo tačno tri ovako velika isključenja struje – dva u jutarnjim i jedno u popodnevnim časovima. Kada smo prvi put u jutarnjim časovima ostali bez struje, kontaktirali smo EDB da bi nam objasnili uzrok jer ovo nije i ne može biti klasično isključenje struje.

Dobili smo odgovor da se na interventan zahtev JP „Elektromreže Srbije“ radi sanacija 110 KV sabirnica u TS „Pančevo 2″ i da će četiri puta na kratko biti gašen TS „BGD 7″ kome je izvorišna trafostanica upravo TS „Pančevo 2″.

Trafosnica Beograd - 2015

Tokom isključenja struje „Elektrodistribucija Beograd“ će prioritetnim potrošačima u skladu sa tehničkim mogućnostima obezbediti napajanje iz 35 kV mreže povratnim naponom u TS „BGD 7″.

Što znači da bi današnje isključenje trebalo da bude poslednje ovog tipa i da ćemo od večeras opet imati normalno snabdevanje električnom energijom.

Ovim putem zahvaljujemo se EDB-u što su kratkom vremenskom roku odgovorili na naša pitanja i pružili nam prave informacija.

Danas će takođe bez struje u periodu od 9 do 17 h biti pojedini delovi Krnjače duž Zrenjaninskog puta i delovi Centra 1 u Borči.

Leave a Reply

EDB najavilo isključenje struje u Borči i Kotežu 2014
Prethodna priča

Veći deo Krnjače i Besnog Foka danas bez struje

Sledaća priča

40. Prvomajski uranak u Besnom Foku uz vola na ražnju

Poslednje od Vesti