in

Rešen problem pogrešno podeljenih vaučera za paketiće u Padinskoj Skeli

Deci sa teritorije opštine Palilula, na priredbama koje se održavaju u Hali Pionir, juče i danas, biće dodeljeno više od 7.500 paketića povodom novogodišnjih praznika.

Deca starija od dve godine, u toku ova dva dana, pored uručivanja paketića mogu i da uživaju u druženju sa deda mrazovima, klovnovima, slušaju hor i gledaju plesne nastupe.

Za decu koja su mlađa od dve godine nije planirana priredba jer se pokazalo da ovako mala deca ne reaguju najbolje na ovakve događaje, ali je organizovano preuzimanje paketića u Ustanovi kulture „Vlade Divljan“.

Baš zbog ovakve podele, u nekim vrtićima došlo je do zamene vaučera za stariju i mlađu decu, o čemu su nas obavestile zabrinute mame koje nisu znale zašto njihova predškolska deca nisu pozvana na priredbu.

Kako bi se ovaj problem rešio odmah smo kontaktirali nadležne u Opštini Palilula, koji su brzo istražili slučaj i shvatili zašto je i kako došlo do zamene vaučera u vrtićima. Takođe, na našu veliku radost, a i na radost mališana, problem su rešili, pa će i naši predškolci iz Padinske skele, svoje paketiće ipak preuzeti danas na priredbi u Hali Pionir.

Molimo roditelje predškolaca iz vrtića „Lastavica“ u Padinskoj skeli, koji su dobili pogrešne vaučere, da dovedu decu na današnju dodelu paketića u Hali Pionir u 17 časova i da se jave na ulaz parter 4.

Nakon ove male akcije, drago nam je da su se mame obratile za pomoć, zahvaljujemo i timu iz Opštine koji je brzo odreagovao, a ne ljutimo se ni na vaspitačice, jer ko radi taj i greši. Najbitnije je da deca budu zadovoljna.

I podsećamo naše sugrađane da smo tu za njih i da je dobro da podele informacije sa nama kako bi zajedno došli do pravog rešenja.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Srećan Božić svima koji danas slave

    Novi model autobusa „Mahovina“ na liniji 106