PKB prodaje jabuke po šest dinara - www.lobi-info.rs

PKB prodaje jabuke po šest dinara

2 minuta za čitanje
5
PKB prodaje jabuke po šest dinara
PKB prodaje jabuke po šest dinara

Korporacija PKB već uveliko prodaje na svojm platažama, oglednom polju jabuke po ceni od šest dinara jer nemaju dovoljno radnika koji bi sakupili jabuke i onemogućili njihovo propadanje. Cena ne treba da Vas plaši jer su jabuke zdrave, crvene i ukusne.

Ogledno polje PKB-a u Padinskoj Skeli vrvi od kupaca koji sakupljaju jabuke i kupuju ih po mizernoj ceni, po 6 dinara. Naravno, svi bi pomisili da se radi o jabukama lošeg kvaliteta ali moramo Vas razuveriti jer su jabuke prve klase.

Ove godine, proizvodnja jabuka ostvarena je na površini od 19 ha, te je neizvodljivo angažovati toliko radnika na berbi, već iznenaditi građane darivajući šaku zdravlja.

Plantaža je otvorena za sve naše sugrađane svakog dana od 7:30h-12h a kupovina nije ograničena i trajaće dok ima zaliha.


Institut PKB Agroekonomik ima zasnovanu proizvodnju jabuke na površini od 19 ha, starosti 16 godina sa preko 22000 stabala gde je zastupljen standardni sortment jabuke. Ajdared je primarna sorta sa 70% od ukupnog broja stabala, a pored nje zastupljene su sorte zlatni delišes i jonagold sa po 10% stabala, gloster koji čini 5%, a ostatak su sorte greni smit i melroze.
Godišnja proizvodnja jabuke kreće se od 60 do 80 vagona.

Dragi naši sugrađani svratite na ogledno polje PKB-a i uživajte u prelepoj plantaži voća, spojite lepo i korisno. Ne zaboravite da jedna jabuka dnevno drži lekara daleko od nas i pozitivno utiče na srce i holesterol.

5 Comments

 1. Ja sam zvao PKB telefonom i rekli su mi da od toga nema nista, da sam dobio pogresne informacije…
  Odakle vama ovi podaci i gde da ih proverimo?

  • Postovani,

   Lično smo se uverili u subotu 02.11. jer smo obišli plantažu PKB-a.
   Pošto smo objavili vest o tome, moguće je da su nestale zalihe u međuvremenu.
   Pozovite ovaj broj i proverite 011/ 8871-175

   Srdačno,
   Bojan

   • Da, u pitanju je zapravo tipicna birokratija. Zvao sam ih opet, zapravo je akcija u toku, samo ona devojka koja mi se prvobitno javila nije znala za to 😀

Leave a Reply

Prethodna priča

Od 17 časova Borča bez telefonskog signala

Pančevački most dobija drugi kolosek - 05.11.2013
Sledaća priča

Pančevački most dobija drugi kolosek

Poslednje od Vesti