in

Palilula deli po 10.000 din za bebe 2015. godine

Gradska opština Palilula objavila je juče da započinje novu akciju. Ovaj put radi se o dodeli 10.000 din za svako dete rođeno 2015. godine!

Ovim povodom organizovaće se nekoliko svečanosti u nizu.

Prvo će se u subotu, 5. septembra, u 11 h, u sportskoj hali Padinske Skele podeliti 35 vaučera za bebe rođene do 30. juna 2015. godine.

Malo kasnije, u 13 h, u Ustanovi kulture Palilula biće podeljeno 105 vaučera za decu takođe rođenu do 30. juna tekuće godine ali sa teritorije Stare Palilule a u nedelju, 6. septembra, biće organizovana dodela 200 vaučera za bebe Karaburme.

Svečanostima u subotu i nedelju prisustvovaće poznati glumci poput Bojane Ordinačev, Milana Vasića, Milana Kalinića i Milenka Pavlova.

Naravno, ni druga naselja sa teritorije opštine Palilula nisu zavoravljena.

Naredne subote, 12. septembra, organizovaće se podela vaučera za preostale male sanovnike Karaburme. U nedelju, 13. septembra, vaučere u vrednosti od 10.000 dobiće najmlađi Borčanci i Ovčanci a u subotu, 19. septembra, novac će dobiti i bepci iz Koteža i Krnjače.

Ni bebe rođene u drugoj polovini godine, kao ni one koje tek treba da se rode neće biti izostavljene.

Nakon što se podele vaučeri za decu rođenu do 30. juna, izvršiće se obrada podataka i počeće se s podelom vaučera za one koji su rođeni kasnije.

Kako se godina bude primicala kraju, tako će i novorođeni Palilulci dobijati simbolične poklone od svoje opštine.

Pravo na ove vaučere imaju svi roditelji dece rođene tokom 2015. godine, koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Palilula najmanje godinu dana pre bebinog rođenja.

Dodatne informacije roditelji mogu dobiti pozivom na broj 011/2694-429, slanjem poruke na 069/826-6555 ili slanjem mejla na kontakt@palilula.org.rs .

Sve pohvale za našu opštinu koja nastavlja da se trudi oko svojih stanovnika!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lančani sudar na Pančevačkom mostu!

Za vikend „Organic Live Fest“ u UK Palilula