Padinska Skela dobila teretanu na otvorenom - 2015

Padinska Skela dobila teretanu na otvorenom

u Najnovije sportske vesti

Prva od šest teretana na otvorenom, koje će Palilula izgraditi za svoje građane otvorena je u juče, 30. jula, u 18.30. Nalazi se u Padinskoj Skeli ispred sportske hale.

Stojan Nikolić, predsednik Gradske opštine Palilula, juče je prisustvovao otvaranju teretane na otvorenom u Padinskoj Skeli. Teretana se nalazi na prostoru ispred sportske hale.

Otvaranju je prisustvovalo mnogo građana a posebno onih najmlađih koji su odmah počeli isprobavati postavljene sprave, dok su stariji imali priliku da porazgovaraju sa predsednikom opštine.

Ovim sjajnim projektom predviđena je izgradnja još pet otvorenih teretana i to na Karaburmi, Staroj Paliluli, u Višnjičkoj banji i u Borči.

Kako 2013. godine u „Koka kolinoj” akciji „Budi aktivan, pokreni se i podeli radost” nijedno naselje sa leve obale nije dobilo teretanu na otvorenom, odlično je što je naša opština odlučila da se potrudi na ovom polju i ulaže u uređenje sportskih terena na svojoj velikoj teritoriji.

Važnost bavljenja sportom uvidela je još oktobra 2013. i Tamara Baveljić iz Padinske Skele, koja je učestvovala na konkursu Grada Beograda pod nazivom „Junak/junakinja iz kraja” sa predlogom da se u njenom naselju izgradi teretana na otvorenom.

Na ovaj način Palilula pokazuje da brine o svojim stanovnicima i ohrabruje mlade da ostave svoje telefone, računare itd, izađu u prirodu i bave se sportom, što je za svaku pohvalu i mi se nadamo da će u budućnosti biti još sličnih projekata.

Padinska Skela dobila teretanu na otvorenom - 2015 Padinska Skela dobila teretanu na otvorenom - 2015 Padinska Skela dobila teretanu na otvorenom - 2015

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Najnovije sportske vesti

Idi na VRH