Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Padinska Skela dobija pijacu-2015

Padinska Skela dobija pijacu

u Vesti od

Ove godine opština planira da otvori malu pijacu u Padinskoj Skeli u blizini Sportske hale. 

Prema rečima Tomislav Jovanovića, direktora Poslovnog centra Opštine Palilula, biće postavljeno 10 do 15 tezgi sa voćem, povrćem i mešovitom robom široke potrošnje, koja će zadovoljiti potrebe stanovnika Padinske Skele za svežim namirnicama.

– U toku je izrada plana pijace koji će ući u projektnu dokumentaciju. Nove investicije će poboljšati kvalitet života stanovnika na levoj obali Dunava, koji do sada nisu imali pijacu u svom naselju, rekao je Jovanović.

Poslovni centar Opštine Palilula upravlja poslovnim prostorom na teritoriji opštine od 22.560 kvadratnih metara. Na njemu su i Sportska hala u Padinskoj Skeli,  pijace u Kotežu i Borči, kao i neiskorišćena pijaca u Centru 3.

Podsećanja radi, gradonačenik Beograda je pre par nedelja najavio proširenje kapaciteta najveće pijace na levoj obali.

Više od 10.000 sugrađana iz Padinske Skele, Vrbovskog, Besnog Foka, Dunavca, Glogonjskog i Jabučkog Rita decenijama su prinuđeni da koriste pijacu u Borči pa se iskreno nadamo da će pomenuto biti realizovano.

Povezane teme:

1 komentar

  1. Ideja je odlicna…stvarno nam je pijaca neophodna…sto se tice jos nekih stvari trebala bi da bude na pijaci otvorena i prodavnica mlecnih proizvoda i ribarnica..

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh