Padinska Skela dobija pijacu - www.lobi-info.rs

Padinska Skela dobija pijacu

1 minut za čitanje
1
Padinska Skela dobija pijacu-2015

Ove godine opština planira da otvori malu pijacu u Padinskoj Skeli u blizini Sportske hale. 

Prema rečima Tomislav Jovanovića, direktora Poslovnog centra Opštine Palilula, biće postavljeno 10 do 15 tezgi sa voćem, povrćem i mešovitom robom široke potrošnje, koja će zadovoljiti potrebe stanovnika Padinske Skele za svežim namirnicama.

– U toku je izrada plana pijace koji će ući u projektnu dokumentaciju. Nove investicije će poboljšati kvalitet života stanovnika na levoj obali Dunava, koji do sada nisu imali pijacu u svom naselju, rekao je Jovanović.

Poslovni centar Opštine Palilula upravlja poslovnim prostorom na teritoriji opštine od 22.560 kvadratnih metara. Na njemu su i Sportska hala u Padinskoj Skeli,  pijace u Kotežu i Borči, kao i neiskorišćena pijaca u Centru 3.

Podsećanja radi, gradonačenik Beograda je pre par nedelja najavio proširenje kapaciteta najveće pijace na levoj obali.

Više od 10.000 sugrađana iz Padinske Skele, Vrbovskog, Besnog Foka, Dunavca, Glogonjskog i Jabučkog Rita decenijama su prinuđeni da koriste pijacu u Borči pa se iskreno nadamo da će pomenuto biti realizovano.

1 Comment

  1. Ideja je odlicna…stvarno nam je pijaca neophodna…sto se tice jos nekih stvari trebala bi da bude na pijaci otvorena i prodavnica mlecnih proizvoda i ribarnica..

Leave a Reply

Proslava Dečje vaskršnje radosti u Kotežu (FOTO) - 2015
Prethodna priča

Proslava „Dečje vaskršnje radosti” u Kotežu (FOTO)

Zbog izgradnje drugog koloseka na pančevačkoj pruzi, pojedini vozovi na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica i dalje će saobraćati po izmenjenom redu vožnje od 15. do 30. aprila, saopštile su Železnice Srbije. Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6:45 i iz Vršca u 9:44 za Beograd Dunav stanicu saobraćaće samo do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Dunav stanica. RTV (Aleksandar Korom)RTV (Aleksandar Korom) Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10:18 za Zrenjanin i u 11:47 za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice, polaziće iz Pančeva Glavne u 10:52 za Zrenjanin i u 12:24 za Vršac, i neće saobraćati na relaciji Dunav stanica - Pančevo Glavna. Lokalni voz iz Ripnja u 12:32 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće samo do Pančevačkog mosta. Voz iz Pančeva Vojlovice u 14:30 za Novi Beograd polaziće sa Pančevačkog mosta u 15:08, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.
Sledaća priča

Izmenjen red vožnje od Pančevačkog mosta do Pančeva

Poslednje od Vesti