Izmenjen red vožnje od Pančevačkog mosta do Pančeva - www.lobi-info.rs

Izmenjen red vožnje od Pančevačkog mosta do Pančeva

1 minut za čitanje
Zbog izgradnje drugog koloseka na pančevačkoj pruzi, pojedini vozovi na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica i dalje će saobraćati po izmenjenom redu vožnje od 15. do 30. aprila, saopštile su Železnice Srbije. Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6:45 i iz Vršca u 9:44 za Beograd Dunav stanicu saobraćaće samo do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Dunav stanica. RTV (Aleksandar Korom)RTV (Aleksandar Korom) Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10:18 za Zrenjanin i u 11:47 za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice, polaziće iz Pančeva Glavne u 10:52 za Zrenjanin i u 12:24 za Vršac, i neće saobraćati na relaciji Dunav stanica - Pančevo Glavna. Lokalni voz iz Ripnja u 12:32 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće samo do Pančevačkog mosta. Voz iz Pančeva Vojlovice u 14:30 za Novi Beograd polaziće sa Pančevačkog mosta u 15:08, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.

Zbog izgradnje drugog koloseka na pančevačkoj pruzi pojedini vozovi na relaciji Pančevački most – Pančevo Vojlovica i dalje će saobraćati po izmenjenom redu vožnje od 15. do 30. aprila, saopštile su Železnice Srbije.

  • Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6.45 i iz Vršca u 9.44 za Beograd „Dunav“ stanicu saobraćaće samo do stanice „Pančevo Glavna“ a izostajaće na relaciji „Pančevo Glavna“ – „Dunav“ stanica.

  • Vozovi iz stanice „Beograd Dunav“ u 10.18 za Zrenjanin i u 11.47 za Vršac umesto iz „Beograd Dunav“ stanice polaziće iz „Pančevo Glavne“ u 10.52 za Zrenjanin i u 12.24 za Vršac i neće saobraćati na relaciji „Dunav“ stanica – „Pančevo Glavna“.

  • Voz iz Ripnja u 12.32 za „Pančevo Vojlovicu“ saobraćaće samo do Pančevačkog mosta. Voz iz „Pančevo Vojlovice“ u 14.30 za Novi Beograd polaziće sa Pančevačkog mosta u 15.08 a izostajaće na relaciji „Pančevo Vojlovica“ – „Pančevački most“.

Kada se završi rekonstrukcija i modernizacija pruge Pančevački most – Pančevo, vozovi će moći da se kreću i do 120 kilometara na čas (više o tome). 

Leave a Reply

Padinska Skela dobija pijacu-2015
Prethodna priča

Padinska Skela dobija pijacu

Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima-2015-01
Sledaća priča

Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima

Poslednje od Vesti