Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima - www.lobi-info.rs

Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima

1 minut za čitanje
Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima-2015-01
Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima-2015-01

Na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu kod „Roda“ supermarketa u desnoj traci ulegnuće na putu zadaje muke vozačima.

Ulegnuće je celom širinom desne kolovozne trake a dubina 10-15 cm što znači da ulegnuće nije nimalo naivno.

Čak su i autobusi prinuđeni da uspore kako bi bezbedno prešli preko ulegnuća a broj autobusa koji saobraća na ovom delu puta nije mali.

– Mislim da asfalt neće izdržati a ljudi bi trebalo da znaju jer nije baš prijatno kad se pređe kolima, rekao nam je sugrađanin Aleksandar.

Ako na putnička vozila i javni prevoz dodamo teretni saobraćaj koji je utrostručen otkako je otvoren Pupinov most, onda je prosto neizbežno da ulegnuće vrlo brzo postane krater.

Takođe je ugrožena i bezbednost saobraćaja jer je opštepoznato da se Zrenjanincem često vozi brže od ograničenja pa pomenuto ulegnuće (udubljenje) lako može postati uzrok saobraćajnih nezgoda.

Poučeni iskustvom od ranije i problemom zvanim nadležnost oko Zrenjaninskog puta pokucali smo na više adresa kako bi se ulegnuće što pre saniralo.

Ostavite odgovor

Zbog izgradnje drugog koloseka na pančevačkoj pruzi, pojedini vozovi na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica i dalje će saobraćati po izmenjenom redu vožnje od 15. do 30. aprila, saopštile su Železnice Srbije. Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6:45 i iz Vršca u 9:44 za Beograd Dunav stanicu saobraćaće samo do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Dunav stanica. RTV (Aleksandar Korom)RTV (Aleksandar Korom) Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10:18 za Zrenjanin i u 11:47 za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice, polaziće iz Pančeva Glavne u 10:52 za Zrenjanin i u 12:24 za Vršac, i neće saobraćati na relaciji Dunav stanica - Pančevo Glavna. Lokalni voz iz Ripnja u 12:32 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće samo do Pančevačkog mosta. Voz iz Pančeva Vojlovice u 14:30 za Novi Beograd polaziće sa Pančevačkog mosta u 15:08, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.
Prethodna priča

Izmenjen red vožnje od Pančevačkog mosta do Pančeva

Čepom do osmeha - LOBI
Sledaća priča

„Čepom do osmeha" - uključimo se u akciju!

Poslednje od Vesti