in

Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima

Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima-2015-01
Ulegnuće na Zrenjaninskom putu zadaje muke vozačima-2015-01

Na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu kod „Roda“ supermarketa u desnoj traci ulegnuće na putu zadaje muke vozačima.

Ulegnuće je celom širinom desne kolovozne trake a dubina 10-15 cm što znači da ulegnuće nije nimalo naivno.

Čak su i autobusi prinuđeni da uspore kako bi bezbedno prešli preko ulegnuća a broj autobusa koji saobraća na ovom delu puta nije mali.

– Mislim da asfalt neće izdržati a ljudi bi trebalo da znaju jer nije baš prijatno kad se pređe kolima, rekao nam je sugrađanin Aleksandar.

Ako na putnička vozila i javni prevoz dodamo teretni saobraćaj koji je utrostručen otkako je otvoren Pupinov most, onda je prosto neizbežno da ulegnuće vrlo brzo postane krater.

Takođe je ugrožena i bezbednost saobraćaja jer je opštepoznato da se Zrenjanincem često vozi brže od ograničenja pa pomenuto ulegnuće (udubljenje) lako može postati uzrok saobraćajnih nezgoda.

Poučeni iskustvom od ranije i problemom zvanim nadležnost oko Zrenjaninskog puta pokucali smo na više adresa kako bi se ulegnuće što pre saniralo.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zbog izgradnje drugog koloseka na pančevačkoj pruzi, pojedini vozovi na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica i dalje će saobraćati po izmenjenom redu vožnje od 15. do 30. aprila, saopštile su Železnice Srbije. Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6:45 i iz Vršca u 9:44 za Beograd Dunav stanicu saobraćaće samo do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Dunav stanica. RTV (Aleksandar Korom)RTV (Aleksandar Korom) Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10:18 za Zrenjanin i u 11:47 za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice, polaziće iz Pančeva Glavne u 10:52 za Zrenjanin i u 12:24 za Vršac, i neće saobraćati na relaciji Dunav stanica - Pančevo Glavna. Lokalni voz iz Ripnja u 12:32 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće samo do Pančevačkog mosta. Voz iz Pančeva Vojlovice u 14:30 za Novi Beograd polaziće sa Pančevačkog mosta u 15:08, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.

    Izmenjen red vožnje od Pančevačkog mosta do Pančeva

    Čepom do osmeha - LOBI

    „Čepom do osmeha“ – uključimo se u akciju!