in

„ Olga Petrov “ zlatna, „ Vasa Pelagić “ srebrna

Osnovne škole „Olga Petrov“ i „Vasa Pelagić“ okićene medaljama
Osnovne škole „Olga Petrov“ i „Vasa Pelagić“ okićene medaljama

Kancelarija za mlade Palilula u saradnji sa OFK Beogradom organizovala je turnir u malom fudbalu u kojem su zlatnu medalju osvojili učenici osnovne šklole „ Olga Petrov “ a srebrnu učenici osnovne škole „ Vasa Pelegić “.
Učenici su prodefilovali terenom na Omladinskom stadionu i pokazali svoj talenat, umeće i fantastičnu igru propraćenu dobrim potezima i velikim brojem golova.

Osnovna škola „Olga Petrov“ iz Padinske Skele, u turniru koji je održan 22. septembra pod potroviteljstvom opštine Palilula i Kancelarije za mlade osvojila je zlatnu medalju zahvaljujući uspešnim, talentovanim đacima dotične škole. Dok osnovna škol iz Koteža „Vasa Pelagić“ može da se pohvali srebrnom medaljom.

U turniru je učestvovalo 16 osnovnih škola sa teritorije opštine Palilula ali samo škole sa leve obale Beograda su bile uspešne i talentovane. Svoj talenat pokazali su pred 1000 dece, maladih fudbalera, roditelja, nastavnika i direktora škola. Odlična organizacija bilja je propraćena od strane stručnog štaba OFK Beograd na čelu sa Zlatkom Krmpotićem, direktora škole Branka Vukašinovića kao i od sadašnjih i bivših fudbalera, trenera mlađih selekcija Romantičara.

Turnir su podržali i firma „Frikom“ koja je obezbedila fantastične poklone u vidu mobilnih telefona i sladoleda, „Voda Vrnjci“ sa svojim osveženjem je okrepila mlade fudbalere. OFK Beograd je najboljem igraču kao i najboljem strelcu poklonio dres OFK Beograda, dok najbolji golman je mogao da se pohvali novim kompletom golmanske opreme. Takođe su podeljene i propusnice za utakmice plavo belih sa Stare Karaburme, mnogobrojni pehari i medalje…

Za najboljeg igrača turnira proglašen je učenik osnovne škole „Olga Petrov“ Petar Radić a za najboljeg golmana Miloš Radojević iz osnovne škole „Vasa Pelagić“. Učenici su pokazali odličnu igru, takmičarski duh koji je plenio terenom.

Čestitamo mladim talentovanim sportistima na odličnom uspehu, odličnoj igri koja će ostati upamćena po zadivjujućim rezltatima i ponosno osvojenim medaljama. Čestitamo organizatorima na odličnom turniru gde je posećenost bila na nivou a cilj, dečije druženje i osmeh, uspešno ispunjen.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Oktoberfest i na levoj obali Beograda - 29.09.2013

    „Oktoberfest“ i na levoj obali Beograda

    Promocija knjige “Mariji Karađorđević- Kraljica Majka” u Ovči

    Promocija knjige “ Marija Karađorđević- Kraljica Majka ” u Ovči