Opština odlučila, pošumljavanje se nastavlja i u Padinskoj Skeli

u Dešavanja

Akcija pošumljavanja na levoj obali, koja je nastala na inicijativu udruženja Eko Pančevački rit, naišla je na pozitivan odjek među sugrađanima, ali i svim organizacijama na levoj obali.

Osim velikog broja udruženja, akciju sadnje mladica gorskog javora na šetalištu pored kanala Vizelj, podržala je i gradska opština Palilula.

Kao nastavak ove sjajne akcije, predstavnici opštine pozivaju sugrađane iz Padinske Skele da se priključe akciji sadnje stabala i u ovom naselju.

Sutra, 29. marta od 09.00 časova ispred sportske hale u Padinskoj Skeli biće posađeno 35 novih sadnica. – objavio je Dejan Cvetković, član veća opštine Palilula

Verujemo da će se i na ovu akciju odazvati veliki broj sugrađana i nadamo se da će sugrađani nastaviti da vode brigu o posađenim mladicama.

Najlepši doprinos ovakvim akcijama ipak daju najmlađi sugrađani. Kako smo saznali, osim što su učestvovali u sadnji pored kanala Vizelj, deca iz vrtića “Ježurko” svakodnevno ih i zalivaju kada sa svojim vaspitačicama izađu u šetnju.

Neka nam deca budu najbolji primer!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH