OPREZ! Uništena saobraćajna signalizacije od petlje Kovilovo do Padinske - www.lobi-info.rs

OPREZ! Uništena saobraćajna signalizacije od petlje Kovilovo do Padinske

1 minut za čitanje
2

Kako je objavilo JP Putevi Srbije na deonici od petlje Kovilovo do Padinske Skele oštećena je vertikalna saobraćajna signalizacija u vrednosti od skoro pet miliona dinara!

Oštećena su poslednjih dana ukupno 63 saobraćajna znaka, 12 trouglastih, 35 kružnih, šest kvadratnih i 10 pravougaonih, kao i 22 table za vođenje i upućivanje saobraćaja.

Izvršni direktor Sektora za održavanje državnih puteva prvog i drugog reda Zoran Stojisavljević, kaže da se svakodneno susreću sa uništavanjem saobraćajne signalizacije na našim putevima.

Naše društvo trpi štetu zbog nesavesnih građana koji sebi daju za pravo da postavljenu saobraćajnu signalizaciju, koja služi za normalno i bezbedno odvijanje saobraćaja, permanetno uništava, što fizički, putem grafita ili krađom“, rekao je Stojisavljević.

Putevi Srbije naglašavaju da krađa, uklanjanje ili oštećenje saobraćajne signalizacije i opreme smanjuje bezbednost i direktno ugrožava živote učesnika u saobraćaju.

Kako dodaju, kazne za takva krivična dela trebalo bi da budu oštrije, jer su putevi, saobraćajna signalizacija i oprema javno dobro.

2 Comments

  1. A šta ovde nije jasno? Vidi se da su grobari pisali a svi znaju ko je vođa. Problem je što je taj na državnim jaslama, pa niko ne sme ništa da mu kaže.

  2. Ne samo oko petlje na obilaznici već zvrljaju i uništavaju saobraćajne table, ulične oznake i dvorišne i druge ograde ljudima i državi čime prave ruglo. Znajući da je ta Padinska Skela vrlo malo i zatvoreno mesto, da se pretpostaviti da tih huligana nema više od 50. Životi ljudi su ugroženi zbog divljanja nekolicine nesavesnih tzv. navijača, molim oštre kazne za počinioce!

Leave a Reply

Prethodna priča

Najefikasnije je po džepu, 150.000 kazna za nenošenje maske ako se primeni važeći zakon

Sledaća priča

Zaprašivanje komaraca samo sa zemlje, iako krvopije već muče sugrađane

Poslednje od Vesti