in

Od Zrenjaninca do Ovče novim putem od 27. septembra

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je u ponedeljak, 7. septembra, radove na pristupnoj saobraćajnici Pupinovom mostu u Ovči i najavila otvaranje ove deonice put za 27. septembar.

Ministarka Mihajlović je tokom svoje posete Ovči naglasila važnost ulaganja u i podizanja nove infrastrukture u Srbiji.

Ona je takođe podsetila da je toko 2014. godine u Srbiji sređeno preko 180 kilometara puta, izgrađeno novih 65 kilometara autoputa a čak 55 mostova rekonstruisano.

Proveravajući tok radova u Ovči ministarka Mihajlović izjavila je: „Drago mi je da izvođači rade svoj posao, da su rešili sve prvobitne probleme koje su imali zbog projektne dokumentacije i da će i poslednji deo druge faze biti završen do kraja godine.“

Put od Zrenjaninske petlje do Ovče dug je 7,6 km i biće završen do 27. septembra, kada će postati otvoren i za saobraćaj.

Završetkom kompletne pristupnice Pupinovom mostu, od Pančevačkog puta, preko Ovče i Zrenjaninske petlje dobiće se put dugačak 21 km a što je još važnije, tranzitni saobraćaj biće konačno izmešten iz centra prestonice.

Ostatak puta, od Ovče do Pančevačkog puta, biće izgrađen i otvoren za saobraćaj do kraja 2015. godine. Ova deonica dugačka je 4,3 km i od Ovčanskog do Pančevačkog puta sastojaće se od dva mosta – jednog preko pruge Beograd-Pančevo i jednog preko kanala Sebeš.

Stanovnici leve obale s nestrpljenjem čekaju konačan završetak radova kako bi se Zrenjaninski put što pre rasteretio a gužve na njemu dodatno smanjile.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Nece valjda naprednjaci svecano otvarati ovu deonicu puta 27.septembra Koja korist ovog puta do Ovce sem nekoliko putnickih automobile.Najvaznije je da se zavrsi do Pancevackog puta gde ce sav teretni saobracaj ici .

  2. Ova deonica bezmalo nema ama nikakav znacaj jer ako uzmemo Ovcu kao slepo crevo od 2000 stanovnika,frekvencija saobracaja je smesna..ali poenta price je da se Naprednjaci slikaju da prave cirkuske predstave za javnost poput otvaranja javnog klozeta u Leskovcu gde je neka lokalna SNS sirovina svecano povukla vodu na cucavcu i time obelezila svecano pustanje u rad klozeta uz opste odusevljenje i freneticne ovacije -SNS botova

  3. Bas do 27.septembra? One pristupne saobracajnice mostu prosle godine ste pravili 3 meseca, kruzilo je pola Zemuna pola sata duze kroz autoput jer ste nesposobni da zavrsite sve sto zapocnete na vreme, da ne govorim koji ste cirkus napravili kod saobracajne skole, sada tu imamo redovno guzve koje pre nisu bile prisutne jer se trebao odraditi nadvoznjak preko autoputa ali nije se imalo para jer ste pokrali dobro, kao sto ste i most pokrali pa se tuda ide 50 km/h. Nemojte vise da se slikate Zorana, bolje da ste uzeli lopatu u ruke. P.S. posto radim u Zemunu, kada cete zavrsiti ulicu 22.oktobra od 450 metara? Prodje godinu dana 😀 😀

U Borči tri razbojništva za samo jedno veče - 2015

U Borči tri razbojništva za samo jedno veče!

Nesvakidašnji prizor u 96-ci