in

Sprema se teren za jubilarni 25. Vidovdanski turnir (FOTO)

Proteklih nekoliko godina u poslednji čas se odlučivalo da li će se održati Vidovdanski turnir u malom fudbalu u Borči, međutim ove godine te dilene nema jer je opština izvršila totalnu rekonstrukciju kompletnog možemo reći kompleksa posle više od 15 godina.

Danas smo posetili u pravom smislu te reči gradilište gde na kojem više od dvadeset majstora raznih profila sređuje možemo reći nov teren za mali fudbal u Borči.

Postavlja se nova konstrukcija i žičana ograda oko kompletnog igrališta. Kompletan teren je prevučen novim asfaltom i to debljine preko deset santimetra, na kojem je već iscrtane linije, dok se trenutno postavlju golovi i metalna ograda oko istog.

Najveća novina su plastična sedišta koja su postavljena na zidiću iza gola i tribini iznad koje je urađena nadstrešnica, tako da će sada gledaoci nesmetano moći da gledaju fudbalicu na vidovdanu čak i kada pada kiša.

Umesto klupe gde su sedeli rezervni igrači i trener, sada je postavljena metalna konstrukcija sa plastičnim sedištima koja će takođe imati nadstrešnicu.

Takođe se sređuje i centralni deo u kojem se nalazi zapisnički sto i prostor za sedenje sudija, organizatora turnira, pripadnici policije i bolničari iz doma zdravlja.

Moramo reći da se opština baš potrudili da sredi Vidovdanski teren u Centru 3 i zbog toga ih moramo pohvaliti i zahvaliti im se u ime svih sugrađana.

Inače, ove godine se obeležava jubilani 25. Vidovdanski turnir u malom fudbalu i to na veliku radost mnogih kvalifikovaniih igrača željnih igre i druženja, kao i na radost posetioca koji će uživati u odličnom fudbalu.

Jedna od najvećih manifestacija na levoj obali

„Trofej Vidovdana“ važi za jednu od najstarijih i najmasovnijih manifestacija malog fudbala u Srbiji poznat po brojnosti učesnika i posetilaca.

Takođe, manifestacija je poznata po igračima, majstorima fudbala koji se bore za prelazni pehar, dar lista „Sport“, pružajući posetiocima nezaboravan fudbal, druženje i dobru zabavu.

Danas svi na finale Vidovdanskog turnira 2014

Za proteklih 25 godina trajanja turnira, svoje umeće pokazali su i dokazali mnogi majstori malog fudbala čak i reprezentativci velikog i malog fudbala, pa ne sumljamo da će tako biti i ove godine.

Zato pozivamo naše drage sugrađane i ljubitelji fudbala da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Prethodnih godina tokom trajanja turnira su se održavala neka velika svetska takmičenja počev od Svetskog fudbalskog prvenstva sve do Olimpijade pa je na Vidovdanu zabeležena manja poseta nego inače.

Ove godine očekujemo rekordnu posetu a mi ćemo se potruditi da SPECIJALNO za vas naše čitaoce izveštavamo sa turnira.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Manifestacija „Živeo raspust“ za osnovce sa Palilule

Sutra se održava manifestacija „Prelivački kotlić 2017“