in

Od septembra produženi boravak u OŠ „Rade Drainac“

Upis prvaka počeo je 01. aprila i trajaće do 31. maja. Kako je najavljeno, smanjen je broj dokumenata koje roditelji predaju prilikom upisa, ali neki od ličnih dokumenata deteta i dalje su vam neophodni.

Postoji mnogo faktora koji utiču na to koju će školu roditelji odabrati za svoje dete. Dok neki roditelji biraju škole koje su najbliže mestu stanovanja, drugi se odlučuju za škole koje su bliže njihovom radnom mestu.

Jedan od bitnih faktora prilikom izbora škole je i mogućnost da deca ostaju u produženom boravku. To je zapravo i neophodno za sve one zaposlene roditelje koji jednostavno nemaju na raspolaganju „baka i deka servis“.

Zato će mnoge roditelje obradovati saznanje da je osnovna škola „Rade Drainac“ u Borči podnela zahtev za otvaranje produženog boravka.

Kako smo saznali od članova kolektiva ove škole, produženi boravak će početi sa radom u školskoj 2019/2020 i to za učenike prvog i drugog razreda ove osnovne škole.

Ne sumnjamo da će ova mogućnost olakšati život zaposlenih roditelja čiji mališani budu upisani u osnovnu školu „Rade Drainac“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ponovo aktuelan predlog da se uvede besplatan gradski prevoz

Rukometaši Srbije spremni za početak priprema u Kovilovu