in

Od ponedeljka nova linija BG voza do Ovče sa šest novih polazaka

Grad Beograd i Srbijavoz od ponedeljka, 15. decembra, uvode dve nove linije BG voza koje će povezati centar Beograda, Barajevo i Lazarevac, a jedna će saobraćati i do Ovče.

Od nedelje, 15. decembra, uvode se dve nove linije BG voza, na dve relacije, linija Lazarevac-Ovča, na kojoj je radnim danom planirano šest polazaka u oba smera, a vikendom i državnim praznikom ukupno četiri polaska u oba smera. Linija Lazarevac-Resnik imaće ukupno šest polazaka u oba smera na dan, a u dane vikenda i državnog praznika ukupno četiri polaska – rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, građani će BG vozom od centra Lazarevca do Vukovog spomenika putovati 63 minuta, dok danas autobusom putuju najmanje 80 minuta.

Stanice i stajališta BG voza na liniji Lazarevac-Ovča-Lazarevac su: Lazarevac, Vreoci, Stepojevac, Leskovac Кolubarski, Barajevo centar, Bela reka, Resnik, Kijevo Кneževac, Rakovica, Beograd centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Krnjača most, Krnjača, Sebeš i Ovča.

Verujemo da će ovi novi polasci značiti i sugrađanima koji iz Ovče putuju vozom do centra grada.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Mogli bi se malo pozabaviti temom upravljanja u saobraćaju. Naime pored železničke stanice u Ovči je i okretnica dva autobusa, 105 i 105l. U znatnom broju slučajeva autobusi idu ovčanskim putem u koloni jedan za drugim i prave gužvu,a kao po pravilu sa okretnice kreću pre nego putnici sa tek pristiglog voza uspeju da uđu u autobus. Ovo sve liči na primedbu nekog nezadovoljnog i paranoičnog građanina, ali nije tako ja sam dobronameran i zadovoljan,a godinu dana živim u ovom delu grada. Naravno da Marfi ne spava, ali malo koordinacije i naselje Ovča će imati odličnu saobraćajnu povezanost. Hvala!

Noćno krpljenje udarnih rupa u naselju Padinska Skela

Nakon pucnjave u Padinskoj napadač pozvao Markovu devojku