in

Nakon pucnjave u Padinskoj napadač pozvao Markovu devojku

Marko S. (25), koji je pre nekoliko dana upucan na igralištu u Padinskoj Skeli u stabilnom je stanju, a policija i dalje traga za njegovim napadačem.

Pucnjava se dogodila u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj Skeli oko 18.00 časova, a vatrenom obračunu je prethodila žustra svađa oko, kako se sumnja, neraščišćenih poslova sa drogom.

Kako saznajemo, napadač je te večeri, nakon što je ustrelio Marka, njegovim telefonom pozvao Markovu devojku i saopštio joj da je mladić upucan.

Za sada nepoznata osoba potegla je pištolj i ustrelila Marka u grudi, nakon čega je mladić obliven krvlju pao na zemlju, dok je njegov prijatelj Janko J. (30) koji je takođe bio na igralištu zadobio je udarac u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama napadač je devojci rekao gde se Marko nalazi i rekao joj da „ako hoće, može da dođe po njega da ga spase“.

Preplašena devojka nije smela odmah da ode na lice mesta, već je odjurila kući i o pozivu obavestila svoju i njegovu porodicu i policiju.

Policija i Hitna pomoć mladića u krvi pronašla je na mestu na kom je javljeno da se nalazi.

Marko je odmah nakon pucnjave zbrinut u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede. Stanje mu je stabilno, ali će još neko vreme ostatit na bolničkom lečenju.

Foto: Ras Srbija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od ponedeljka nova linija BG voza do Ovče sa šest novih polazaka

    Počinje sezona klizanja na Tašu, dva dana klizanje besplatno