Nakon pucnjave u Padinskoj napadač pozvao Markovu devojku - www.lobi-info.rs

Nakon pucnjave u Padinskoj napadač pozvao Markovu devojku

1 minut za čitanje

Marko S. (25), koji je pre nekoliko dana upucan na igralištu u Padinskoj Skeli u stabilnom je stanju, a policija i dalje traga za njegovim napadačem.

Pucnjava se dogodila u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj Skeli oko 18.00 časova, a vatrenom obračunu je prethodila žustra svađa oko, kako se sumnja, neraščišćenih poslova sa drogom.

Kako saznajemo, napadač je te večeri, nakon što je ustrelio Marka, njegovim telefonom pozvao Markovu devojku i saopštio joj da je mladić upucan.

Za sada nepoznata osoba potegla je pištolj i ustrelila Marka u grudi, nakon čega je mladić obliven krvlju pao na zemlju, dok je njegov prijatelj Janko J. (30) koji je takođe bio na igralištu zadobio je udarac u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama napadač je devojci rekao gde se Marko nalazi i rekao joj da „ako hoće, može da dođe po njega da ga spase“.

Preplašena devojka nije smela odmah da ode na lice mesta, već je odjurila kući i o pozivu obavestila svoju i njegovu porodicu i policiju.

Policija i Hitna pomoć mladića u krvi pronašla je na mestu na kom je javljeno da se nalazi.

Marko je odmah nakon pucnjave zbrinut u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede. Stanje mu je stabilno, ali će još neko vreme ostatit na bolničkom lečenju.

Foto: Ras Srbija

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Od ponedeljka nova linija BG voza do Ovče sa šest novih polazaka

Sledaća priča

Počinje sezona klizanja na Tašu, dva dana klizanje besplatno

Poslednje od Hronika