Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Najveća petlja na levoj obali u mraku već dva meseca

u Iz našeg ugla... od

Ne, ovo nisu snimljeni kadrovi iz čuvenog filma Dejvida Linča „Izgubljeni autoput“ (Lost Highway). Ovo su svakodnevne scene sa novoizgrađene obilaznice.

U protekla dva meseca ljudi su nam se javljali i pitali šta se dešava sa osvetljenjem na delu obilaznice. Noćima je mračno na pojedinim delovima od Pupinovog mosta do Pančevačkog puta, kompletna Zrenjaninska petlja i na delu Zrenjaninskog puta ka Padinskoj Skeli.

Da je to posledica krađe elektro kablova od strane nepoznatih lica, još uvek je samo nagađanje. Elem, nadležne službe najavljuju da će uskoro obnoviti rasvetu jer je „interes građana na prvom mestu“.

O bezbednosti kao prioritetu nema mnogo reči sem da mrak na novoizgrađenom putu „potencijalno“ utiče na bezbednost u saobraćaju.

Zanimljivo:  Posetite izložbu fotografija koja otkriva sve lepote leve obale

U svakom slučaju, nadamo se da se „potencijalno“ neće dogoditi nikakav incident na mračnom putu dok nadležni ne odluče da reše problem. A pošto je „interes građana na prvom mestu“, izgleda mnogo bitnije da se glavne gradske ulice i mostovi sa osvetljenjem okite novogodišnjim ukrasima u oktobru. Možda će nakon toga osnovno osvetljenje obilaznice doći na red.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Iz našeg ugla...

Idi na Vrh