Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Noćno asfaltiranje Zrenjaninskog puta od Koteža do Borče 2014

Noćno asfaltiranje i krpljenje Zrenjaninskog puta od Koteža do Borče

u Bili smo... od
Tara – T2

Verovatno ste i sami primetili prethodnih dana da putari iz JP „Putevi Srbije” vrše krpljenje i asfaltiranje Zrenjaninskog puta tokom noći.

Radovi se izvode u periodu od 22 do 5 h kako ne bi prouzrokovali veće gužve na ovom delu puta u jutarnjem i popodnevnom špicu, a trajaće do 19. juna.

„Putevi Srbije” obavljaće radove na popravci kolovoznog zastora, kao i asfaltiranju ostruganih površina na delu državnog puta IB 13, na deonici od raskrsnice za Kotež do naselja Greda.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati nesmetano, dok će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, navode u saopštenju.

Podsećanja radi – prošle godine radovi su započeti i tada smo nezvanično saznali da će se radovi izvoditi sve do Padinske Skele. Naravno, svi smo se uverili da to nije urađeno i da je tek ove godine nastavljeno.

Zanimljivo:  Juče 3 saobraćajke i četvoro povređenih na levoj obali

Iskreno se nadamo da neće opet pauzirati radove na godinu dana. Pogledajte video kako je to izgledalo prošle godine.

Na inicijativu naše sugrađanke Maje K, prošle godine smo pokrenuli priču da se saniraju autobuska stajališta duž Zrenjaninskog puta, ali zbog manjka para u budžetu, to nije izvodljivo i, naravno, preusmereni smo na Sekretarijat za saobraćaj.

Mi nećemo odustati, već ćemo proslediti zvaničan zahtev nadležnima kako bi pomenuti problem rešili pre zime.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Bili smo...

Idi na Vrh