in

Neverovatna lekcija iz Padinske Skele za sve nas

Neverovatna lekcija za sve nas danas dolazi iz Padinske skele - 2015

Prenosimo vam status i sliku našeg dragog Filipa Vukše koji se godinama unazad bori sa vetrenjačama zbog javnog gradskog prevoza.

Novi žitelji Padinske Skele , porodica iz Rusije, nisu hteli da prihvate opšte stanje raspada i prljavštine. Jedna majka sa detetom danas je uzela džak i rukavice i počela da čisti veliku površinu oko autobuskog stajališta, koja se nije ni videla od nagomilanog smeća koje nije uklanjano godinama.

Na moje oduševljenje kada sam shvatio da to njih dvoje rade samoinicijativno, dobio sam odgovor koji i sam često zadržavam u sebi – Lepo je to oduševljenje i zahvaljivanje ali realna podrška podrazumeva dela a ne reči.

Da li smo do te mere zapali u žabokrečinu i kada smo postali toliko sebični i samoživi da neko mora da dođe iz daleka i podseti nas da sami moramo da brinemo o sebi? Da li mi stvarno ne vidimo nikakvu potrebu da nam samima bude bolje?

Ovim fenomenalnim ljudima svaka čast na održanoj lekciji i trudu, Gradskoj čistoći srećno pražnjenje kontejnera koje smo napunuili do vrha a mi – pamet u glavu!

Izvor: Facebook profil Filip Vukša

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pre 50 godina urađena poslednja ozbiljna rekonstrukcija Pančevačkog mosta - 2015

Pre 50 godina urađena poslednja ozbiljna rekonstrukcija Pančevačkog mosta

Pravna lica u Borči će biti kažnjavana zbog odlaganja smeća-2015

Pravna lica u Borči biće kažnjavana zbog „odlaganja“ smeća