in

Nastavnika dilera su prvo mučili, pa ga ubili

Padinska skela nastavnik diler ubijen
Padinska skela nastavnik diler ubijen

Srećka Ćirića (49), nastavnika fizičkog i karate instruktora, koji je prekjuče pronađen ubijen u Ulici Rahele Ferari u Padinskoj Skeli, ubice su pre zločina mučile, čupajući mu nokte na levoj ruci.

Rođaci i prijatelji ubijenog Ćirića okupili su se juče u porodičnoj kući u Padinskoj Skeli.

„Srećko je samo izašao iz kuće u ponedeljak“, bila je kratka supruga žrtve, koja je u porodičnoj kući juče bila sa dve ćerke.

Ćirićevo telo su prekjuče u šumi pronašle komšije u blizini kuće u kojoj je živeo, a policija je po dolasku ustanovila da je ubijen hicem u potiljak. Na levoj šaci bili su vidljivi tragovi krvi, a kasnije je utvrđeno da su mu napadači iščupali nokte. Zato se i pretpostavlja da je ubica prethodno mučio Ćirića, a potom ispalio hitac u njega.

Na mestu na kome je pronađeno telo juče su bile vidljive dve manje rupe u zemlji, ali nije poznato zbog čega su iskopane i da li su Ćirić ili ubica u njima nešto krili. Niko od komšija nije čuo ništa neobično, a pored tela su pronađeni bejzbol palica, ženske najlon-čarape i dva paketića marihuane.

Direktorka: Bio je korektan

Merica Buj-Bjelogrlić, direktorka Osnovne škole “Olga Petrov” iz Padinske Skele, u kojoj je Srećko Ćirić predavao fizičko, navela je da u poslednje dve godine nije stigla nijedna prijava ili policijski dopis o ubijenom nastavniku. „Ćirić je nastavnik 20 godina i svoj posao je obavljao korektno“, objasnila je za “Blic” direktorka Marica Buj-Bjelogrlić.

Ćirić je odranije poznat policiji i bio je pod sumnjom da je kao član borčanskog narko-klana preprodavao drogu, ali protiv njega nikad nije pokrenut postupak jer nije bilo dovoljno dokaza. Kao mogući motiv ubistva spominje se Ćirićevo svedočenje protiv vođe klana Dalibora Ristića Dače, kome se sudi za brojna krivična dela pred Višim i Specijalnim sudom u Beogradu. Nakon što se za njim tragalo 14 meseci, Ristić je uhapšen u inostranstvu krajem 2012.

Izvor: Blic.rs

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Devojčicu udario auto u Borči

    Dve osobe poginule u udesu kod Kovilova