Dve osobe poginule u udesu kod Kovilova - www.lobi-info.rs

Dve osobe poginule u udesu kod Kovilova

2 minuta za čitanje
Saobraćajna nesreća u Kovilovu - 25.04.2013.

Dva muškarca poginula nešto pre 16 časova, na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kovilovo, kada se njihov auto sudario sa kamionom.

Dve muške osobe poginule su u danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15,50 časova, na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kovilovo. Predpostavlja se da su otac i sin nastradali, koji za sada nisu identifikovani.

Do nezgode je došlo, kako objašnjavaju u MUP Srbije, kada su se direktno sudarili kamion i putnički automobil marke „Renault scenic“. Tom prilikom poginuli su vozač i suvozač iz putničkog automobila, dok je vozač kamiona prošao bez povreda.

Na lice mesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, policija i vatrogasci, koji su morali da upotrebe dizalicu, kako bi iz smrskanog automobila izvukli nastradale.

Dve osobe poginule u udesu kod Kovilova - 25-04-2013Istraga će pokazati šta je dovelo do ovako užasnog udesa, ali se pretpostavlja da je drugi putnički automobil, marke „Volkswagen“ pokušavao da obiđe kamion, kada mu je u susret naišao „reno“. Da bi izbegao direktan udes, vozač kamiona je pokušao da skrene. Međutim, i on i vozač „renoa“ su izgubili kontrolu nad vozilom i udarili jedan u drugog.

Uviđaj na ovom delu puta trajao je više od sat vremena, što je dovelo do obustave saobraćaja, pa formirala se kilometarska kolona u oba smera.

Ovo je definitivno crna tačka na Zrenjaninskom putu kod naselja Kovilovo, jer pre samo dva meseca na istom mestu je poginuo mladić od 28 godina.

Ostavite odgovor

Padinska skela nastavnik diler ubijen
Prethodna priča

Nastavnika dilera su prvo mučili, pa ga ubili

Na liniji 95 napadnuta kontrolorka BusPlusa 26-04-2013
Sledaća priča

U autobusu na liniji 95 napadnuta kontrolorka BusPlusa

Poslednje od Hronika