in

Dve osobe poginule u udesu kod Kovilova

Saobraćajna nesreća u Kovilovu - 25.04.2013.

Dva muškarca poginula nešto pre 16 časova, na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kovilovo, kada se njihov auto sudario sa kamionom.

Dve muške osobe poginule su u danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15,50 časova, na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kovilovo. Predpostavlja se da su otac i sin nastradali, koji za sada nisu identifikovani.

Do nezgode je došlo, kako objašnjavaju u MUP Srbije, kada su se direktno sudarili kamion i putnički automobil marke „Renault scenic“. Tom prilikom poginuli su vozač i suvozač iz putničkog automobila, dok je vozač kamiona prošao bez povreda.

Na lice mesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, policija i vatrogasci, koji su morali da upotrebe dizalicu, kako bi iz smrskanog automobila izvukli nastradale.

Dve osobe poginule u udesu kod Kovilova - 25-04-2013Istraga će pokazati šta je dovelo do ovako užasnog udesa, ali se pretpostavlja da je drugi putnički automobil, marke „Volkswagen“ pokušavao da obiđe kamion, kada mu je u susret naišao „reno“. Da bi izbegao direktan udes, vozač kamiona je pokušao da skrene. Međutim, i on i vozač „renoa“ su izgubili kontrolu nad vozilom i udarili jedan u drugog.

Uviđaj na ovom delu puta trajao je više od sat vremena, što je dovelo do obustave saobraćaja, pa formirala se kilometarska kolona u oba smera.

Ovo je definitivno crna tačka na Zrenjaninskom putu kod naselja Kovilovo, jer pre samo dva meseca na istom mestu je poginuo mladić od 28 godina.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Padinska skela nastavnik diler ubijen

    Nastavnika dilera su prvo mučili, pa ga ubili

    Na liniji 95 napadnuta kontrolorka BusPlusa 26-04-2013

    U autobusu na liniji 95 napadnuta kontrolorka BusPlusa