in

Devojčicu udario auto u Borči

Danas oko 19 časova oborena je maloletna devojčica dok je pretrčavala ulicu Bratstva i jedinstava u Borči kod autobuske stanice Đurđenovac.

Dok se autobus nalazio u stanici, devojčica je pokušala da pretrči ulicu iza istog i u tom momentu je naleteo automobil.

Vozač starosti oko 21 godine je kočio, ali nije uspeo pravovremeno da se zaustavi i udario je devojčicu koja je izletela ispred njega. Na osnovu tragova kočenja pretpostavljamo da je brzina automobila bila neprilagođena.

Devojcicu udario auto u Borči - trag kočenja„Samo se čuo udarac i potom jauk, izašli smo i videli devojčicu kako leži ispred auta. Devojčica je bila svesna, uplakana ali nije bilo vidljivih povreda“, rekli su nam očevici.

Kako smo saznali od pripadnika policije, oni su krenuli na drugi poziv kad su primili hitan poziv da je auto udario devojčicu, pa su zbog toga brzo stigli na lice mesta. U međuvremenu je pristigla još jedna policijska patrola.

Nekoliko minuta nakon nesreće je stigla i Hitna pomoć iz Borče, koja je odvezla devojčicu u Urgentni centar. Dežurni u Hitnoj pomoći su nam rekli da je devojčica dobro, ali ima povredu u predelu ramena. Devojčica je prebačena u dečiju bolnicu u Tiršovoj.

Veliki broj ljudi se okupio na mestu nesreće. Policajci su morali da regulišu saobraćaj u prometnoj ulici u Borči koji je ubrzo normalizovan.

Neobeleženi pešački prelaziOvim putem apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da obrate više pažnje i prilagode brzinu u naseljenom mestu.

Takođe moramo da uputimo primedbu nadležnim službama na neobeležene pešačke prelaze nakon asfaltiranja ulica u Borči, kao i postojeće koji su vremenom postali „nevidljivi“.

Obratite pažnju na nove ležeće policajce

Novi ležeći policajci će sigurno doprineti povećanoj bezbednosti, kako vozača, tako i pešaka. Za sad su postavljeni u ulici Valjevskog odreda kod pošte i Bele Bartoka između nove osnovne škole Jovan Ristić i obdaništa Ježurko.

Novi ležeći policajci u Borči Novi ležeći policajci u Borči Novi ležeći policajci u Borči

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nastavnika fizičkog zbog droge ubili šefovi lokalne bande u Padinskoj skeli

    Padinska skela nastavnik diler ubijen

    Nastavnika dilera su prvo mučili, pa ga ubili