in

Napadači oteli autobus na liniji 101 u Padinskoj Skeli

Napadači oteli autobus na liniji 101

U noći između nedelje i ponedeljka dvojica napadača prinudili su pištoljem vozača privatnog autobusa „Presto” N. T. (26) na liniji 101N da vozi do Besnog Foka umesto na Trg Republike. Autobus je otet sa nekoliko putnika koji su preživeli pravu dramu.

Sinoćna otmica autobusa na okretnici u Padinskoj Skeli izazvala je pravu dramu na našoj levoj obali Dunava. Incident se dogodio oko jedan sat iza ponoći kada su napadači ušli u vozilo na okretnici i pištoljem primorali vozača da vozi do Besnog Foka.

„Zahtevali su i od vozača i od kondukterke da ne koriste mobilne telefone. Međutim, vozač se snašao i samo ‘cimnuo’ šefa našeg voznog parka a pritisnuo je i panik taster. Na taj način policija je uz pomoć GPS-a lako locirala autobus. Tokom vožnje napadači su maltretirali kontrolorku. Vukli su je za kosu i nepristojno dodirivali”, izjavili su nadležni privatnog prevoznika „Presto”

Napadači starosti oko 35 godina nisu bili u alkoholisanom stanju i čim je autobus stigao do Besnog Foka, pobegli su. Zatim su stigle dve patrole policije a autobus je zajedno sa vozačem i kondukterkom prevezen u policijsku stanicu Borča gde su ga istraživali inspektori.

Prema nezvaničnim informacijama, nema povređenih, policija je uhapsila jednog napadača, dok se za drugim još traga.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. kriminal je uzeo mahana levoj obali .izgleda da su kotez,ovca ,borca ,padinska,sigurna kuca za sve kriminalce beograda.o bahatim vozacima na zrenjaninskom putu da i ne govorimo .puno posla za policiju ali nje nenau meri u kojoj bi trebali biti prisutni .nema ni komunalne policije a na pijacama na levoj obali haos.

Opljačkana benzinska pumpa na ulasku u Kotež

Silovatelju sa Pančevca 15 godina zatvora - 12.02.2014

Silovatelju sa Pančevca 15 godina zatvora