in

Silovatelju sa Pančevca 15 godina zatvora

Silovatelju sa Pančevca 15 godina zatvora - 12.02.2014
Silovatelju sa Pančevca 15 godina zatvora - 12.02.2014

Viši sud u Beogradu osudio je na 15 godina zatvora silovatelja sa Pančevca Zlatka Vučkovića koji je 29. septembra prošle godine silovao i povredio nesrećnu S.S. (44).

Viši sud u Beogradu objavio je presudu kojom je optuženog Zlatka Vučkovića proglasio krivim i kaznio ga sa 15 godina zatvora.

Okrivljenom Vučkoviću produžen je pritvor koji može trajati do upućivanja u ustanovu za izdržavanje kazne zatvora a najduže dok ne istekne vreme trajanja kazne zatvora izrečene presudom.

Podsećamo, 29. septembra prošle godine Zlatko Vučković je presreo i silovao ženu na pešačkoj stazi ispod Pančevačkog mosta. Nesrećna S.S (44 ) primljena je u Urgentni centar sa zabrinjavajućim povredama nogu i glave, kao i polomljenim rebrima.

Žena je izjavila policiji da ju je napao nepoznati muškarac koji joj je prišao iznenada i tražio da ga seksualno zadovolji. Kako ga je odbila i počela da beži, muškarac je pojurio za njom, sustigao je i počeo da je tuče, udarajući je rukama po telu i glavi a kada je pala na tle, nastavio je da je šutira. Nakon toga napadač je pobegao a ona je smogla toliko snage i mobilnim telefonom pozvala policiju i Hitnu pomoć. Policija je bila efikasna i pa je silovatelja ubrzo uhapsila.

Okrivljeni je poznat policiji još od 2005. godine kada je silovao jednu ženu zbog čega je osuđen na pet godina zatvora. Kada ga je policija pustila na vikend koji mu po zakonu sleduje 2007. godine, povratnik je ponovo optužen za silovanje. Sa izdržavanja kazne izašao je u julu 2013. godine i danas je osuđen na 15 godina zatvora.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Napadači oteli autobus na liniji 101

    Napadači oteli autobus na liniji 101 u Padinskoj Skeli

    Ništa od nacionalnog stadiona u Borči - 12.02.2014.

    Ništa od nacionalnog stadiona u Borči