Uhapšen silovatelj sa Pančevčkog mosta - www.lobi-info.rs

Uhapšen silovatelj sa Pančevčkog mosta

2 minuta za čitanje
Napadač tukao i pokušao da siluje ženu kod Pančevca
Napadač tukao i pokušao da siluje ženu kod Pančevca

Beogradska policija posle intezivnog traganju, uhapsila je Z.V. (24) iz Beograda koji je u noći između utorka i srede silovao nesrećnu S.S. (44) ispod Pančevačkog mosta.

Kako nezvanično saznajemo, napadač je poznat policiji još od 2005. godine kada je silovao jednu ženu zbog čega je osuđen na pet godina zatvora.

Kada ga je policija pustila na vikend koji ga sleduje po zakonu 2007. godine, povratnik je ponovo optužen za silovanje. Sa izdržavanja kazne, izašao je u julu ove godine.

Sumlja se da je Z.V. u kasnim večernjim satima, 29. septembra, presreo i silovao ženu na pešačkoj stazi ispod Pančevačkog mosta. Nesrećna S.S (44 )je primljena u Urgentni centar sa zabrinjavajućim povredama nogu i glave, kao i polomljenim rebrima.

Žena je izjavila policiji da je napao nepoznati muškarac, koji joj je prišao iznenada i tražio da ga seksualno zadovolji. Kako ga je odbila i počela da beži, muškarac je pojurio za njom, sustigao je i počeo da je tuče, udarajući je rukama po telu i glavi, a kada je pala na tle, nastavio je da je šutira. Nakon toga, napadač je pobegao, a ona je smogla toliko snage i mobilnim telefonom pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Krivičnim zakonikom predviđene kazne za silovanje su od jedne do 18 godina zatvora, ali su poslednjih godina u Srbiji izricane niske kazne. Svedoci smo apsurdnih presuda Apelacionog suda te bi trebalo razmisliti o premeni krvičnog zakona jer broj silovanja se iz godine u godinu povećava.

Leave a Reply

Napadač tukao i pokušao da siluje ženu kod Pančevca
Prethodna priča

Napadač tukao i pokušao da siluje ženu kod Pančevačkog mosta

U lančanom sudaru na Pančevačkom most teže povređeno dete - 02.10.2013
Sledaća priča

U lančanom sudaru na Pančevačkom mostu teže povređeno dete

Poslednje od Vesti