in

Na autoputu se mili od „Zmaja“ pa sve do Autokomande, ČITAVIH 10 KILOMETARA! Praznična euforija zakrčila ulice grada, GUŽVE SU SVUDA (FOTO)

Već danima su nepregledni redovi – i na putevima i na kasama. Završavaju se pripreme za doček Nove godine, a ovog popodneva su, kao i inače, najopterećeniji mostovi i autoput, ali i centar grada. Kao da svi u isto vreme idu s jednog na drugi kraj grada.

.

Ogromne su gužve na autoputu Begorad-Niš. Već nešto posle „Zmaja“ pa sve do posle Autokomande, a to je čitavih 10 kilometara, vozila praktično mile. Na mostu Gazela se, kao najopterećenijoj tački grada, vozila jedva pomeraju, naročito u pravcu ka gradu.

Blic preporučuje

Gužva na Brankovom mostu je u oba smera, ali znatno više iz pravca Novog Beograda ka centru. Ovde gužve zapravo počinju još od Bloka 12, pa duž celog Bulerava Mihajla Pupina, potom preko Brankovog mosta i dalje ka centru grada.

Gazela

Kolone vozila su i na Autokomandi kako na delu autoputa, kao i u ulici Bulevar Oslobođenja iz pravca Voždovca.

Vozila se jedva kreću i u centru – Trg Nikole Pašića je krcat automobilima, dugačke kolone su i u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Vukovog spomenika, u Takovskoj ulici, Bulevaru despota Stefana…

Takovska

Na Pančevačkom mostu je takođe kolona duž celog mosta i to u smeru iz Borče ka centru grada. Gužve ovde počinju mnogo pre samog uključenja na most.

Autoput Novi Beograd

Dugačke kolone vozila su i u Terazijskom tunelu i ka uglu sa Ulicom kneza Miloša, i u Bulevaru vojvode Mišića, odnosno oko Beogradskog sajma i na Mostarskoj petlji.

Slavija

Na Slaviji je čas ogromna gužva, čas se lakše prolazi. Ista situacija je i na Savskom trgu.

Pančevački most

Kolone vozila su i u Jurija Gagarina na Novom Beogradu, ali i na Voždovcu, potez od Vojna akademije pa ka nasalju Stepa Stepanović.

Velike gužve su zapažene i na obilaznici u oba smera između pijace Bubanj potok i kružnog toka kod hotela „Hiljadu ruža“.

Izvor: www.blic.rs

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    OD MOMKA ZA PRIMER DO BRUTALNOG UBICE: Nepoznati detalji iz života Marka Miljkovića

    Detaljne izmene linija javog prevoza za novogodšnje praznike