in

Maxi danas slavi 13. rođendan i daruje potrošače sa 13% popusta

Maksi slavi rođendan darivajući potrošače leve obale Dunava
Maksi slavi rođendan darivajući potrošače leve obale Dunava

Trgovinski lanac Maxi obeležava danas 13. rođendan i želi svojim potrošačima da priredi dan za pamćenje popustom od 13 odsto na svaki račun kao i slatkim poslasticama, kolačićima.

Građani leve obale Dunava danas, 13. decembra mogu ostvariti popust na račune u prodavnicama trgovinskog lanca Maxi. Maxi supermarketi i Mini Maxi prodavnice žele da proslave rodjendane uz verne potrošače jer upravo su oni cilj njihovog poslovanja i pozitivnog uspeha.

Iz akcije sniženja su izuzeti cigarete, štampa, beli hleb, sveže meso, sveža riba, pšenično brašno, jestivo biljno ulje, šećer, jogurt, mleko i akcijski artikli.

Maksi slavi rođendan darivajući potrošače leve obale DunavaPrvi Maxi supermarket otvoren je krajem 2000. godine na Novom Beogradu. Maxi je ubrzo postao sinonim trgovine koja brine o potrošačima, prati svetske trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja. Maxi supermarketi prostiru se na površini od 400 do 2.000 kvadratnih metara i opremljeni su modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom za čuvanje i izlaganje .

Zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Maxi je trgovina sa veoma razvijenim odeljenjem za odnose sa potrošačima, koja svojim kupcima pruža priliku da postavljaju pitanja, predlažu, kritikuju i daju svoje utiske i sugestije o celokupnom poslovanju Maxi supermarketa.

No, Maxi je svoj rođendan obeležio i poklonom učenicima Osnovne škole „Skadarlija“ koji su dobili nastavna sredstva u vrednosti od 550.000 dinara. Donacija je dodeljenja, pre svega zahvaljujući potrošačima sa opštine Stari grad, koji su kupujući kese za jednokratnu upotrebu, učestvovali u ekološkom projektu „Ja volim svoj grad”.

Na levoj obali Dunava postoje tačno osam Maxi supermarketa, dva u naselju Krnjača, jedan u Kotežu, tri u Borči i dva u Padinskoj skeli. Tako da građani čestitajte Maxi-u rođendan jer upravo oni demonstriraju brigu i posvećenost prema Vama.

Čestitamo Maxi-u i zaposlenima rođendan, da i dalje vrhunskom uslugom i širokim asortimanom brinu o svojim potrošačima. Neka imperativ budućnosti bude hranljivi, zdravi, sigurni proizvodi po pristupačnim cenama kao i postizanje pozitivnih rezultata sa zadovoljnim potrošačima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Radovi na rekonstrukciji pruge Beograd-Pančevo počinju u martu

    Radovi na rekonstrukciji pruge Beograd-Pančevo počinju u martu

    Otvaranje novog pešačkog mosta u Krnjači - 13.12.2013

    Otvaranje novog pešačkog mosta u Krnjači