Kada se Kotežani udruže desi se sjajan “Ekološko sportski dan”

u Dešavanja

Udruženje građana Kotež organizovalo je u subotu u ovom naselju “Ekološko sportski dan”, kao priliku da sugrađani očiste naselje, ali i da se druže tokom lepog sunčanog dana. 

Vredni školarci iz Koteža

Akciji su se priključila i druga udruženja sa leve obale, ali i veliki broj sugrađana svih generacija.

karate klub Vitez

Ovo zanimljivo druženje udruženja i sugrađana počelo je u subotu od 11.00 časova. Sve do 13.00 časova okupljeni su radili na čišćenju naselja Kotež, podeljeni u grupe.

Fudbalski turnir

Od 13.30 započet je fudbalski turnir veterana i to utakmicom između ekipe udruženja Bela Čaplja iz Krnjače i ekipe Kotež. Od14.00 časova usledila je druga fudbalska utakmica, između ekipa Palilulac i Eko Pančevački rit iz Borče.

Košarkaški kluib Beko

Tokom sporstkog dana košarkaški klub Beko odigrao je košarkašku utakmicu na košarkaškim terenima u Kotežu. Sugrađani su mogli videti i sportsko rekreativne demonstracije kick box kluba Palilulac, karate kluba Vitez, kao i pionira FK Palilulac.

Zahvaljujemo se Direktoru, nastavnicima… A pre svega učenicima osnovne škole u Kotežu. Oni su danas bili najbrojniji i bez njih bismo se postideli. – kažu u UG Kotež

U akciji su učestvovala udruženja Eko Pančevački rit, Bela čaplja i Palilulac, kao i sportski klubovi Vitez, Palilula, Beko i Palilulac. 

Njmlađu sugrađani, roditelji, bake i deke

Na odigranom fudbalskom turniru pobedila je ekipa Kotež, ali se posle ovakve akcije slobodno može reći da su svi bili pobednici.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH