Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Kada se Kotežani udruže desi se sjajan “Ekološko sportski dan”

u Dešavanja od

Udruženje građana Kotež organizovalo je u subotu u ovom naselju “Ekološko sportski dan”, kao priliku da sugrađani očiste naselje, ali i da se druže tokom lepog sunčanog dana. 

Vredni školarci iz Koteža

Akciji su se priključila i druga udruženja sa leve obale, ali i veliki broj sugrađana svih generacija.

karate klub Vitez

Ovo zanimljivo druženje udruženja i sugrađana počelo je u subotu od 11.00 časova. Sve do 13.00 časova okupljeni su radili na čišćenju naselja Kotež, podeljeni u grupe.

Fudbalski turnir

Od 13.30 započet je fudbalski turnir veterana i to utakmicom između ekipe udruženja Bela Čaplja iz Krnjače i ekipe Kotež. Od14.00 časova usledila je druga fudbalska utakmica, između ekipa Palilulac i Eko Pančevački rit iz Borče.

Košarkaški kluib Beko

Tokom sporstkog dana košarkaški klub Beko odigrao je košarkašku utakmicu na košarkaškim terenima u Kotežu. Sugrađani su mogli videti i sportsko rekreativne demonstracije kick box kluba Palilulac, karate kluba Vitez, kao i pionira FK Palilulac.

Zahvaljujemo se Direktoru, nastavnicima… A pre svega učenicima osnovne škole u Kotežu. Oni su danas bili najbrojniji i bez njih bismo se postideli. – kažu u UG Kotež

U akciji su učestvovala udruženja Eko Pančevački rit, Bela čaplja i Palilulac, kao i sportski klubovi Vitez, Palilula, Beko i Palilulac. 

Njmlađu sugrađani, roditelji, bake i deke

Na odigranom fudbalskom turniru pobedila je ekipa Kotež, ali se posle ovakve akcije slobodno može reći da su svi bili pobednici.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh