Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

FK Palilulac nastavlja izgradnju rekreativnog parka u Krnjači

u Vesti od
Tara – T2

Iako je početak radova na izgradnji sportsko-rekreativnog parka u Krnjači, na zemljištu fudbalskog kluba “Palilulac”, izazvao i neke negativne komentare, radovi se odvijaju po planu.

Nakon što je područje koje je za ovaj park planirano, očišćeno od divljen šiblja i rastinja, nasuta je zemlja kako bi teren bio pripremljen za dalje radove.

Čišćenje obližnjeg kanala

Od našeg poslednjeg pisanja o ovom projektu, očišćen je i obližnji kanal koji je prethodno godinama bio zapušten. Na potezu od kluba do stambenog naselja, u dužini od oko jednog kilometra, očišćeno je višedecenijsko rastinje i korov pored puta.

Srećan sam jer komšije sada šetaju uređenim delom, a deca su srećna jer mogu biciklom da dođu na trening. Ne moraju više kroz romski deo pun pasa lutalica. – kaže Dejan Danojlić, predsednik kluba.

Podsećamo da je ovaj projekat pokrenuo fudbalski klub Palilulac, koji na svom zemljištu, od sopstvenih sredstava uređuje prostor koji će biti pretvoren u veliki park sa sportskim terenima, ali da je projekat dobio podršku opštine Palilula.

Zanimljivo:  Leva obala najviše pogođena divljom gradnjom i bahatim investitorima
Uređenje prostora pored puta ka klubu

Kako je predsednik kluba dodao, nada se da će ovim projektom Palilulac dati primer i drugim klubovima, da osmisle projekte u korist zajednice i da pokrenu opštinu da im se priključi. 


Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh