in

Imlek obradovao decu u vrtiću Lastavica u Padinskoj

Kompanija Imlek obradovala je decu koja borave u vrtiću „Lastavica“, u Padinskoj skeli, sagradivši im edukativni paviljon za učenje na otvorenom i mini zabavni park na kojem će moći da se igraju tokom letnjih dana.

Ovom akcijom oplemenjen je prostor u kojem mališani provode najlepše dane detinjstva, sa ciljem da im boravak u vrtiću bude što interesantniji i prijatniji. Prilikom otvaranja novoizgrađenog igrališta, mališani su uživali u omiljenim ukusima čokoladnog mleka.

Naša kompanija je oslonac razvoju lokalne zajednice, zbog čega smo ovog puta odlučili da doniramo mobilijar za igru vrtiću „Lastavica“ u Padinskoj skeli. – istakla je Marija Malović, iz kompanije Imlek.

Imajući u vidu da se u blizini nalazi sedište kompanije, kao i najveći proizvodni pogon, veliki broj dece čiji su roditelji zaposleni u Imleku pohađa upravo ovu ustanovu.

Kako navode u ovoj kompaniji, nastaviće da i u budućnosti, kao i do sada, realizujemo akcije sličnog karaktera, koje su prvenstveno usmerene na obezbeđivanje bezbrižnog detinjstva i zdravlja mališana,

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

U toku je borba Davida i Golijata za palilulske kioske

Pazi, snima se! Bolivud u Kovilovu