in

Do kraja aprila biće asfaltirane 32 ulice na Paliluli

Za obnovu puteva na teritoriji opštine Palilula planirano je ulaganje od 100 miliona dinara do kraja aprila za asfaltiranje 32 ulice koje nemaju asfalt.

– Rekonstrukcija ulice u Ovči predstavlja početak radova i asfaltiranje ove ulice dugačke 720 metara uloženo je 19 miliona dinara – rekao je juče predsednik opštine Aleksandar Jovičić prilikom obilaska radova u Ulici 1.maj u Ovči.

Nakon završetka radova postoji mogućnost da se čak i proširi linija 105 gradskog prevoza i da saobraća kroz ovu ulicu.

– Nedopustivo je da u 21. veku naselja udaljena 15 kilometara od centra grada nemaju elementarne uslove za život – rekao je ovom prilikom Jovičić.

Pored asfaltiranja ulica u planu i uređenje zelenih površina, rasveta, kao i postavljanje novih kontejnera.

Izbori ili ne?

Iskreno, da nam ne predstoje izbori, ovu vest bi primili sa ushićenjem i pohvalili rad opštine, ovako nećemo. A zašto?

Zato, što građevinska sezona za putare zvanično počinje 15. marta odnosno odmah nakon završetka zimske sezone. I zato što se asfaltiranja kompletnih ulica rade najčešće od aprila meseca kada su povoljni vremenski uslovi.

Dodatno, što smo istraživanjem većeg broja novinarskih članaka i vesti, utvrdili da su sva asfaliranja pre zvaničnog početka sezone obavezno posećivali predsednici opština i to u izbornim godinama.

Stoga je naš zaključak jednostavan!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Živijo nas precjednik Vučić i precjednik opščine Palilula mladi udarnik Jovičić isam Tito bi ga volijo imat u svojim redovima jerje radan mladić koji za razliku svoji vršnjaka ne troši vrijeme na nerad no hrabro stupa na čelo za svoje sugradjane kaoi naš precjednik Vučić, naš spasitelj! Svako dobro i živijo sns sa Vučićem na čelu!

  2. da li ce da asvaltiraju i branka momirova ulicu prvu. ona je na sedam km od centra a nema asfalt, tj pola ulice ima a drugi deo od sto metara nema. i kad pada kisa plivamo do jovice vasiljevica

Sudar 96-ice i automobila na Zrenjaninskom putu u Borči

Presretač na Zrenjaninskom putu kod Kovilova