Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Deponija u Besnom foku i dalje čeka da se ispune obećanja

u Vesti od
Tara – T2

Prošlo je više od mesec dana od kada je trijumfalno započeto čišćenje deponije u Besnom foku, uz prisustvo gradskih i opštinskih službenika, ali i bliceve medijske sile.

Da se podsetimo, sve je počelo početkom marta, kada su sugrađani iz Besnog foka objavili oglas da prodaju svoju ogromnu deponiju. Ova zanimljiva šala imala je za cilj da skrene pažnju na njihov nerešiv problem.

Deponija u martu ove godine

Kada je Vaš Lobi preuzeo na sebe da promoviše ovu priču, ipak su se javili neki izgledi za napredak u rešavanju problema. Uključila su se u akciju i ekološka udruženja sa leve obale, ali i opština je počela ozbiljnije da reaguje na problem u Besnom foku.

Zanimljivo:  Danas bez struje potrošači u delovima Krnjače i Borče

I zaista smo verovali da će problem biti rešen kada su krajem aprila gradske službe “zasukale rukave” pred kamerama medijskih kuća.

Ali šta se desilo?

Tog dana u aprilu, mašinerija komunalnih preduzeća zaista je odnela nekoliko tura smeća sa deponije. A smeća je stvarno bilo jako puno.

Vredno su tovarili kamione i odvozili, i niko se tada nije brinuo kada su rekli da je za taj dan posao završen i da će doći ponovo da odnesu i očiste ostatak deponije.

Deponija danas

I više nisu došli, jer slikanje je bilo završeno. Verovatno su zaboravili ili su čekali da svi drugi zaborave na ovu priču.

Ipak, ne verujemo da će se to i desiti, jer sugrađani iz Besnog foka i dalje svakodnevno gledaju ovo ruglo i ne zaboravljaju obećanja koja su im data.

Zanimljivo:  Izgleda da Pančevac i Pupin ni ove godine "nisu zaslužili" novogodišnju rasvetu

Red bi bio da se posao i završi, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh