Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

BSK Borča menja boju u crveno-belu - 18.11.2013

BSK Borča menja boju u crveno-belu

u Najnovije sportske vesti od

Najveći fudbalski klub sa leve obale, BSK Borča bi prema saznanjima Sportskog žurnala, uskoro mogao da promeni boje u crveno-belu i postane filijala Crvene Zvezde. Saradnja bi podrzumevala razmenu igrača i njihovo kaljenje.

Tačninje, fudbaleri koji nisu u prvom planu kod trenera Crvene Zvezde Slaviše Stojanovića, zajedno sa najtalentovanijim omladincima, na zimu bi prešli u BSK, gde bi dobili zadatak da sa ovim klubom obezbede opstanak u Prvoj ligi Srbije, pošto se naši plavo-beli posle 14 kola nalaze na 14. mestu, sa svega 14 bodova i sledi im teška borba za očuvanje statusa.

Dosadašnje filijale Zvezde, Jedinstvo iz Uba i Sopot, su u previše niskom rangu takmičenja, pa bi BSK iz Borče bio idealan partner crveno-belih.

Predsednik Crvene Zvezde - Dragan Džajić - BSK - Crveno beliPredsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić smatra ideju o filijalu kao jedan od krucijalih poteza za budućnost kluba, kao što su nekad, posle kaljenja u ubskom Jedinstvu, do Marakane lakše dolazili Dušan Basta, Aleksandar Luković, Nenad Kovačević, Boško Janković, kao i sadašnji napadač Dragan Mrđa.

BSK Borča prema mišljenju čelnika Zvezde  ima odlične uslove za rad, tako da bi to bila idelana sredina za razvoj mladih igrača. Takođe, oni bi tako bili i na oku direktora i trenera koji bi odlučivali o njihovom daljem statusu i mogli bi da ih priključe prvom timu Crvene zvezde.

Zanimljivo je da se za BSK godinama unazad, dok su bili prvoligaši po čaršiji pričalo kako su u prijateljskim odnosima sa Partizanom nakon prelaska Stefana Savića, a potom i Saše Markovića.

Najnoviji događaji nagoveštavaju da možda menjaju partnera, ali videćemo da li BSK menja boju u crveno-belu, jer ima ona naša “Vuk dlaku menja, ali ćud nikad”.

Narednih dana će se sigurno znati više oko dogovora ova dva kluba ako isti postoji, ako ništa drugo možemo očekivati demantovanje vesti ili novu garnituru BSK Borče.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh