in

“Božićnim čarolijama” ispred Crkve svetog Luke obeležen najradosniji praznik

“Božićnim čarolijama” ispred Crkve svetog Luke obeležen najradosniji praznik
“Božićnim čarolijama” ispred Crkve svetog Luke obeležen najradosniji praznik

Najradosniji hrišćanski praznik obeležen je ispred Crkve svetog Luke u Krnjači,svečanom priredbom “Božićne čarolije”. Mališani u pratnji roditelja uživali su u slatkišima i pesmama koje su se orile u čast rođenja Isusa Hrista.

Svečano ispred Crkve svetog Luke u Krnjači! Prelepom priredbom, u organizaciji Opštine Palilula, proslavljen je praznik rađanja novog života, praznik dece i detinjstva, praznik roditeljstva, očinstva i materinstva.

Svečanost je počela Božićnom liturgijom u prisustvu velikog broja građana gde je poručena poruka da je Božić dan kada bi trebalo oprostiti jedni drugima, dan kada trebamo jedni drugima da kažemo: Mir Božji, Hristos se rodi!

Svečanost je u“Božićnim čarolijama” ispred Crkve svetog Luke obeležen najradosniji prazniklepšao i crkveni dečiji hor koji je pevao najlepše pesme posvećene rođenju Isusa Hrista. Mališani oduševljeni atmosferom, pevali su zajedno sa horom i ulepšali nam Božićno jutro.
Na platou ispred crkve, postavljeni su i brojni štandovi sa slatkišima kao i štandovi sa proizvodima domaće radinosti.

“Božićnim čarolijama” prisustvovao je i predsednik Gradske opštine Palilula, Stojan Nikolić sa sardnicima, koji je poželeo građanima leve obale Dunava, srećan Božić ispunjen mirom, slogom, zdravljem i srećom.

Manifestacija održana na platou Crkve svetog Luke posvećena je Milošu Laliću za ozdravljenje koji boluje od akutne leukemije. Sva prikupljena sredstva doniraće se osmogodišnjem dečaku koji se bori za zdravije sutra.

Nama jedino ostaje da zahvalimo Opštini Paliluli što je pokazala brigu za naše građane leve obale Dunava. Čestitamo na odličnoj organizaciji koja je imala humani karakter, ponosni smo na našu Opštinu kao i na sve naše građane koji podržavaju ovakve manifestacije i događaje.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Marko Jankov proglašen za najhrabrijeg policajca godine

    Marko Jankov proglašen za najhrabrijeg policajca godine

    U Kotežu Božić proslavljen bakljadom i vatrometom

    U Kotežu proslavljen Božić bakljadom i vatrometom